Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Excursie Praga - Karlovy Vary 19 - 23 septembrie 2016

<< < (3/6) > >>

admin:
Dupa plecarea voastra si o zi de leneveala la Praga a urmat una de drum spre casa...Acum sunt la birou, mi-am reluat activitatile...office. Pregatesc programul pe 2017 si ma pregatesc pentru excursia din Maroc.

Fotografiile pe care le-am facut in cele 4 zile petrecute impreuna cu voi vor fi gata de plecare maine, asa ca cine le doreste imi poate scrie aici si o sa le primeasca prin wetransfer. Am explicat si la alte excursii, nu mai transmit fotografii daca nu am confirmarea aici pe forum (nu pe Email, nu pe mesaje, nu pe telefon) ca sunt dorite. Stateam in fata calculatorului doua ore sa prelucrez, sa impachetez, sa-mi trasmit si apoi sa retransmit link-ul wetransfer si ma trezeam ca erau doar 3-4 descarcari si de multe ori nici o confirmare, "da am primit" sau ceva de genul acesta... :-[ ::) :-\ La un moment dat am decis sa transmit doar celor care mi le solicita.  :)

kriss:
Mi-a placut mult aceasta saptamana petrecuta in Praga, o destinatie aleasa excelent pentru aceasta toamna. M-am simtit foarte bine descoperind
frumusetile orasului impreuna cu acest grup vesel. Am reusit cu succes sa evadez din rutina zilnica datorita organizarii foarte buna a programului. Voi posta cateva din pozele mele din aceasta excursie:

, , ,,
,,
,

kriss:
Astept cu nerabdare G :smitten:igi, sa intru si eu in posesia pozelor facute de tine...stiu ca o sa ma reintorc in timp dupa vizionare...  :)

anab:
Gigi, as dori si eu pozele.  :flori:
maine le trimit si eu pe cele facute de mine.

admin:
Maine dimineata le transmit. Am asteptat sa vad cine le mai doreste...Vad ca doar voi doua...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă