Autor Subiect: Revelion 2017. Exclusiv pentru Singles Camp&Travel. Govora  (Citit de 57621 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
Re: Revelion 2017. Exclusiv pentru Singles Camp&Travel. Govora
« Răspuns #150 : Miercuri, 28 Decembrie 2016, 20:12 »
Mai este doar o zi si jumatate si inca nu stiu daca ma adresez tuturor sau majoritatii dintre voi... ::) ??? A fost un eveniment la care s-a lucrat in agentie mai mult decat la altele, datorita switch-urilor, renuntarilor, inscrierilor formale. Suntem pe picior de plecare la Odorhei si agentia este inca deschisa pentru a se putea procesa ultimele informatii primite de la participanti... :o Probabil ca va fi o lista pe care se va lucra pana in 30... :) Dar asta este, ne asumam ca organizatori astfel de situatii, la fel cum cei care se retrag inteleg ca in cazul renuntarii unilaterale pierd ceea ce au achitat pana in acel moment.

Dar sa trecem la lucrurile vesele, mai ales ca voi, celor carora ma adresez acum reprezentati  partea decisa, adica in profilul Singles Camp.De multe ori ma trezesc ca scriu niste lucruri, dau explicatii pe care tot voi cei care sunt seriosi le cititi. Cei care trec doar in fuga peste detaliile si informatiile mele si carora de fapt ma adresez, oricum nu le parcurg...Cu ei doar te trezesti in excursii sau la evenimente mirati ca nu este ceea ce vroiau ei...La fel ca un cumparator care fara sa se uite ia dintr-un magazin de pantofi prima cutie care ii iese in cale. Fara sa verifice numar, culoare, model. Iar acasa este suparat pe magazin, pe vanzator, pe guvern, pe americani, ca a cumparat ghete marimea 44 in loc de sandale marimea 36...

Incep cu insotitorul de grup. S-a prezentat, o fac si eu, se numeste Lidia Mandache, iar pentru cine nu o cunoaste, nu a mai avut-o ca ghid si insotitor intr-o excursie Singles Camp - va indic un link:  http://www.singlescamp.ro/echipa/ Vreau sa va explic cateva lucruri despre rolul ei acolo. Lidia, la fel ca Sel, Gabi si cu mine, mergem in excursii sa ne asiguram ca totul este la nivelul calitativ al solicitarii facute colaboratorilor: locatii, ghizi, transportatori etc. In plus dam indicatii, ghidam acolo unde anuntam si este posibil, organizam mese, incercam sa asiguram un cadru cat mai bun de socializare. De Revelion nu se pune problema ghidajului, nici a organizarilor de mese ci doar al atentiei la serviciile hotelului, la lucruri care pot aparea in grup. Totul este deja pus intr-un program, asa ca nu mai are plaja unei flexibilitati, nu-i cereti Lidiei  lucruri care ii este imposibil sa le faca au se le rezolve...

La Govora am decis impreuna cu directorul hotelului un program identic cu cel din ceialalti ani si cu exceptia mesei de pranz pe care o luam la Salina, iar anul acesta la Crama Dragasani, am mentinut totul...Este deja verificat, doua serii de Revelion au fost foarte multumite, asa ca de ce sa schimbi o reteta care functioneaza...Daca ati citit cu atentie serviciile si ceea ce se ofera, cu siguranta o sa va placa mult...La fel daca sunteti in profilul de persoana comunicativa, deschisa, sociabila, care stie ce inseamna grup...Daca insa sunteti o persoana mai cu capricii, tabieturi, personalitate mai dominatoare, am marea rugaminte sa va abtineti sa suparati pe cineva...Cei care o sa va inconjoare sunt persoane cu bun simt si poate nu au curajul sa va opreasca din lamentari, observatii et comp...Si asta inseamna o acumulare de energii si ganduri negative...Ori lumea merge acolo sa se distreze, nu sa se incarce cu prostii...Deci va rog mult, repet inca o data, respectati pe cei din jur, inclusiv pe Lidia, pe directorul hotelului care cunoscandu-l stiu ca o sa fie nonstop acolo, personalul etc...

Distrati-va, imprieteniti-va, petreceti clipe minunate impreuna, intoarceti-va acasa destinsi, cu amintiri frumoase! Totul depinde de voi, de cat de incarcati pozitiv ajungeti acolo, de cat de mult va doriti sa aveti o atmosfera faina...Noi ca organizatori, la fel Lidia, oamenii din hotel o sa facem totul pentru a va simti bine, pentru a avea un cadru cat mai placut. Nu aveti nici un motiv de ganduri...O sa gasiti totul asa cum v-am descris...

Nu stiu la crama cum va fi, dar dupa cum stiu va fi o organizare la fel ca in salina, ce va pot povesti este despre taiatul porcului. Este adus sacrificat acolo, nu o sa vedeti nimic ...crud...Se pregateste in fata voastra, sorici, ceaunuri...I-am spus Lidiei, va spun si voua sa incercati sa ajungeti inaintea celor din Palace, mai ales ca stati vis a vis. Va fi un pic rece afara si mai bine ocupati locuri inauntru, in pensiune. Aveti tuica si vin fiert la discretie, tot felul de aperitive, apoi mancaruri calde. Muzica, foc de tabara, un loc numai bun sa faceti o hora...La fel cum am facut si noi in fiecare an...

La hotel o sa aveti loc suficient de dans si de mancare, un DJ va va asigura muzica, a daaa ca veni vorba - lasati omu' sa se obisnuiasca cu voi, cu siguranta va intra in ritm...Dar trebuie sa intelegeti ca e greu de evaluat din prima cam ce preferinte sunt. Si necazul e ca de obicei iti mai si vin doi-trei pe cap, mai vocali, care vor, dar nu stiu ce vor...De obicei iti spun de ceva ritmat, de hora, de sarba...Eu am pus din liceu muzica, am sute si sute de nopti de facut pe DJ-ul. Nu profesionist, dar oricum cam stiu sa ma descurc, am si o colectie mare de muzica din care pot alege. Si deci stiu bine ce se intampla. Chiar acum la Craciun, mi-a venit sa rad, in a doua seara spunea cineva fata de mine (care a fost si cu o saptamana inainte) vazandu-l pe DJ: "ah ce bine in sfarsit avem profesionisti"...Adi venise pana la mine sa-mi schimbe statia...deci nu l-a putut ferici pe respectivu' cu muzica...Ce nu stia omu' este ca in la petrecerea trecuta, muzica la care s-a ridicat lumea masiv la dans a fost a mea...Il rugasem pe DJ sa puna o selectie pe care o facusem cu cateva zile inainte...Toata noaptea s-a ascultat din folder-ul meu ;D ;D ;D La fel ca in prima noapte de Craciun...

Mi-as dori mult sa stiu ca totul a fost apreciat la superlativ, sunt curios sa citesc dupa,  reactiile voastre aici pe forum...Sa vad poze...

Cred ca a sunat cam dadaceala din aia de parinti... :)Vedeti aia si aia...Nu aia, nici cealalta... ::) Ce sa fac, asa sunt eu, incerc sa organizez in detaliu, dar si sa ma asigur ca lumea intelege tot ce tine de eveniment. Apropo, mai repet acum in final, dupa ce va urez drum bun si ganduri faine, serviciile pachetului de Revelion, oferit de hotelul Govora:

Locatie: Hotel Belvedere 3* Govora - inchiriat in regim de exclusivitate de Singles Camp
Check in: 30.12.2016 incepand cu ora 14.00 Lidia o sa va astepte la Receptie pentru cazare si predarea unui ecuson. Pe el va veti scrie numele sau nickname-ul si daca doriti, pentru a va face cunoscuti si identificati de ceialalti, purtati-l cel putin in prima seara si la micul dejun din 31.12.
Check out: 02.01.2017
Servicii incluse in tarif si program.  Programul pe ore va fi afisat in lift si in receptie.
30.12.2014
Check in incepand cu orele 16.00
ora 20.00 cina tip bufet
petrecere cu DJ
31.12
mic dejun bufet
pranz cu degustare de vinuri la Crama Dragasani; veti fi transportati cu autocarele pana acolo. Atentie sa nu intarziati pentru ca nu veti fi asteptati. Am avut acum trei ani cazul unei fete care a venit la 15 minute dupa ce autocarul plecase si avea pretentia intoarcerii a 55 de persoane pentru ca ea stia de sfertul academic. Nu stiu cine a inventat prostia asta cu sfertul academic, dar sa stiti ca in nici o tara civilizata nu am auzit de asa ceva. Si cum vreau sa cred ca suntem civilizati, nu stim nici noi de sfertul academic.
cina festiva de Revelion incepand cu ora 21:00 Aici ceva referitor la tinuta: nu este una impusa, ci una recomandata, vreau sa fiu bineinteles...  :) Sfatul meu, pentru a fi in ton cu ceilalti este sa aveti o tinuta de eveniment, nu exagerat de festiva, nici haute couture, ci una potrivita pentru participarea la o seara speciala. Doamnele stiu bine ce inseamna asta, cred ca deja au intors sifonierul de doua - trei ori pe fata si pe dos pentru a-si alege tinuta pe care o sa o poarte, dau o mana de ajutor domnilor. Recomand camasa cu cravata sau papion, pantalon si sacou, sau costum.
01.01
brunch bufet
taiatul si pomana porcului, organizata la pensiunea invecinata, Casa Govoreana. Veti servi preparate proaspete de la porc, diverse gustari, tuica fiarta, vin fiert. Mergeti imbracat gros, dar lejer si nu in cele mai bune haine. Nu va apropiati prea mult de focul de tabara, mai sar scantei si va puteti arde haina...
cina cu petrecere si DJ
02.01
mic dejun

M-am uitat un pic si la prognoza: o sa aveti acolo cca 4-6 grade ziua, iar noaptea pana la -10 grade. Deci cam rece, aveti de grija ce va puneti in bagaje...

Offline BiancaBB

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
« Răspuns #151 : Miercuri, 28 Decembrie 2016, 21:02 »
Buna tuturor! Va urez sarbatori fericite si abia astept sa ne vedem la Govora.
Mai este cineva care are un loc liber in masina pentru mine si bagajul din Bucuresti?

Offline GabrielaM

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 39
« Răspuns #152 : Miercuri, 28 Decembrie 2016, 22:01 »
Buna tuturor. In primul rand vreau sa va urez Craciun Fericit! Abia astept sa ne vedem la Govora. Sunt sigura ca vom petrece momente frumoase, ca in toate actiunile Singles Camp&Travel la care am avut norocul sa fiu ghid.  Dupa cum cred ca deja stiti, eu voi fi insotitorul de grup. Nr meu de telefon este 0743 122214. Ma puteti contacta pentru eventualele intrebari, neclaritati legate de aceasta actiune.
Am anuntat intr-o postare mai sus, TOMBOLA obiectelor vesele care este o traditie a revelioanelor Singles Camp asa ca va invit sa participati in nr cat mai mare.
ARTIFICII Daca este cineva care stie sa manuiasca, sa monteze in conditii de siguranta si desigur, are de unde sa procure artificii, sunt binevenite pentru momentul trecerii dintre ani. Hotelul nu are foc de artificii dar vor fi cele din centrul localitatii.

Buna Lidia,
Pentru cei care nu au mai participat pana acum poti explica, te rog, in ce consta TOMBOLA?
Imi pare o idee super interesanta si as vrea sa particip. Care sunt regulile?

Merci,
Gabriela

Offline lidia.Iasi

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 418
« Răspuns #153 : Miercuri, 28 Decembrie 2016, 23:26 »
Buna Gabriela,
 TOMBOLACine doreste sa participe trebuie sa cumpere un obiect amuzant, unisex, in jurul valorii de 20 lei pe care sa-l impacheteze si sa mi-l dea mie pana pe 31 la pranz. In ultima seara, cei care au adus un obiect vor trage un bilet cu un numar iar intr-un anumit moment al serii vom  trage obiectele care au fost numerotate si amestecate. Nimeni nu stie ce primeste!!! Se doreste un moment in care sa ne amuzam, sa  ne cunoastem mai bine

Offline GabrielaM

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 39
« Răspuns #154 : Miercuri, 28 Decembrie 2016, 23:54 »
Multumesc mult pentru raspuns.
O seara frumoasa!

cerasela

• Vizitator
« Răspuns #155 : Joi, 29 Decembrie 2016, 10:54 »
Buna tuturor! Va urez sarbatori fericite si abia astept sa ne vedem la Govora.
Mai este cineva care are un loc liber in masina pentru mine si bagajul din Bucuresti?
Buna,BiancaBB! Chiar voiam acum sa postez, sa intreb daca cineva vrea sa ma insoteasca la drum :)din Bucuresti.Mai sus,undeva, mai era cineva din Pitesti, o sa sun sa vad daca mai are nevoie.Doar ca la intoarcere nu stiu sigur,maine aflu daca ma intorc pe 2 ian.in Bucuresti sau nu...Tel.meu 0755.123.021

Offline delia

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 22
« Răspuns #156 : Joi, 29 Decembrie 2016, 11:52 »
Multumim Gigi pt ultimele detalii si pt grija ta ca totul sa iasa foarte bine si lumea sa se simta OK. Distractie faina si pentru cei de la Odorhei si un an 2017 cu cat mai multe dorinte implinite. LA MULTI ANI!!!

Offline enache

• Full Member
  • Mesaje postate: 134
  • anca bv
« Răspuns #157 : Joi, 29 Decembrie 2016, 13:35 »
multumesc Gigi pentru sfaturi.De apreciat cata grija ai de noi.va urez distractie frumoasa si voua si sa intampinati Noul An bucurosi si sanatosi.LA MULTI ANI!
anca bv

Offline Laurentiu P.

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 5
« Răspuns #158 : Joi, 29 Decembrie 2016, 16:52 »
Salutare tuturor ! Pentru cei care pleaca din Bucuresti cu masinile - propun sa ne intalnim la PETROM-ul de langa Mac'Donalds , inainte de intrarea pe autostrada , in jurul orei 11:30 si plecam impreuna . Cum ne vom recunoaste ? Simplu : punem un ambalaj de ceva ( biscuiti , cioco , covrigei ...orice ) la stergatorul de pe partea dreapta . Daca a fost sau nu o idee buna vom vedea maine ... Pt. Nicoleta Ionas : vom pleca putin mai devreme , te sun ...  La Multi Ani tuturor si abia astept sa ne vedem la Govora !

Offline CrisCristian

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
« Răspuns #159 : Joi, 29 Decembrie 2016, 20:41 »
Buna seara,
Newbie!
Plec maine dinspre CT spre Govora in jurul orei 08.30. Traiect Constanta(MK)-Bucuresti-Pitesti-Ramnicu Valcea-Govora. Pot fi contactat la 0722594963 (doua/trei locuri disponibile).
Incerc sa ajung la Petrom-ul de la McDonald's.
Multumesc,

Offline BiancaBB

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
« Răspuns #160 : Joi, 29 Decembrie 2016, 21:16 »
Buna Cerasela, o sa vin pana la urma cu masina. Daca mai vrea cineva din Bucuresti sa vina cu mine sunt la tel 0725 412 394. Ne vedem la Petrom la 11.30.

Offline c-tin68

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 8
« Răspuns #161 : Joi, 29 Decembrie 2016, 22:15 »
Pentru cei intarziati ca si mine, care nu au transportul organizat, eu mai am 2 locuri disponibile in masina cu plecare de la Pitesti catre Govora.  Tel: 0752 117 719. O seara buna!

Offline delia

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 22
« Răspuns #162 : Joi, 29 Decembrie 2016, 22:21 »
Felicitari pt idee Laurentiu! Eu mi-am luat bilete la autocar, dar acum aproape ca-mi pare rau ca nu m-am asociat cu cineva la o masina. Pana ajungeti la Govora, deja o sa va cunoasteti, mi se pare f frumos cum se mobilizeaza lumea, abia astept sa vedem cum va fi la Govora, cred ca va fi super! O sa pun si eu un semn la autocar😄. Pe curand!

Offline industrialg

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 17
« Răspuns #163 : Marți, 03 Ianuarie 2017, 16:08 »
Si uite ca a trecut si acest revelion. Nu stiu altii cum s-au simtit dar pentru mine (la primul revelion cu gasca SC si a doua actiune SC) a fost un weekend minunat. Am cantat, am dansat de am facut febra musculara la picioare, am ras alaturi de oameni veseli, cu spirit de gluma. Una peste alta a fost o actiune reusita si felicit organizatorii.

Cateva poze

Vizita la crama

Centrul statiunii

Focul de tabara la pomana porcului

Party

Offline ligia

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 46
« Răspuns #164 : Marți, 03 Ianuarie 2017, 16:53 »
Intr-adevar, foarte frumoasa excursia . Eu nu am facut poze, dar rog sa se consemneze pentru posteritate , ca aceasta petrecere de revelion cu Singles Camp ar trebui sa fie actiune obligatorie !!
M-am distrat maxim !
Sa ne vedem cu bine peste 361 de zile ...