Autor Subiect: Revelion 2017. Exclusiv pentru Singles Camp&Travel. Govora  (Citit de 57629 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline lidia.Iasi

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 418
Re: Revelion 2017. Exclusiv pentru Singles Camp&Travel. Govora
« Răspuns #135 : Sâmbătă, 24 Decembrie 2016, 18:15 »
Gigi, intrebare:

Se va organiza si anul acesta dupa revelion, in seara urmatoare, tragerea la sorti cu articole-cadouri haioase ale participantilor ?

Da, se va organiza si anul acesta TOMBOLA obiectelor vesele, pe 1 ianuarie. Cine doreste sa participe trebuie sa cumpere un obiect, unisex, funny, in jurul valorii de 20 lei.

Offline CatalinB

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 37
« Răspuns #136 : Sâmbătă, 24 Decembrie 2016, 18:35 »
Buna Lidia, dup? Govora mergi cumva la Ia?i ?i mai ai ?i vre-un loc liber în ma?in? ?i pentru mine? Multumesc

Offline lidia.Iasi

• Sr. Member
« Răspuns #137 : Sâmbătă, 24 Decembrie 2016, 18:38 »
Buna tuturor. In primul rand vreau sa va urez Craciun Fericit! Abia astept sa ne vedem la Govora. Sunt sigura ca vom petrece momente frumoase, ca in toate actiunile Singles Camp&Travel la care am avut norocul sa fiu ghid.  Dupa cum cred ca deja stiti, eu voi fi insotitorul de grup. Nr meu de telefon este 0743 122214. Ma puteti contacta pentru eventualele intrebari, neclaritati legate de aceasta actiune.
Am anuntat intr-o postare mai sus, TOMBOLA obiectelor vesele care este o traditie a revelioanelor Singles Camp asa ca va invit sa participati in nr cat mai mare.
ARTIFICII Daca este cineva care stie sa manuiasca, sa monteze in conditii de siguranta si desigur, are de unde sa procure artificii, sunt binevenite pentru momentul trecerii dintre ani. Hotelul nu are foc de artificii dar vor fi cele din centrul localitatii.

Offline lidia.Iasi

• Sr. Member
« Răspuns #138 : Sâmbătă, 24 Decembrie 2016, 18:43 »
Buna Lidia, dup? Govora mergi cumva la Ia?i ?i mai ai ?i vre-un loc liber în ma?in? ?i pentru mine? Multumesc

Buna Catalin. Nu ma intorc in Iasi pe 02 ian.
Elena vine din Iasi cu mine si trebuie sa gaseasca o solutie pentru intoarcere. Poate va intoarceti impreuna ca sa para drumul mai scurt. Din ce am vazut cea mai convenabila solutie este Govora - Bucuresti - Iasi

Offline CatalinB

• Newbie
  • *
« Răspuns #139 : Sâmbătă, 24 Decembrie 2016, 19:03 »
Buna Lidia, Multumesc pentru raspunsul prompt. E ok, gasim noi o solutie. :)
PS: stii dac? mai vine cineva din Iasi la Govora de revelion?

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
Re: Revelion 2017- Singles Camp&Travel. Govora
« Răspuns #140 : Duminică, 25 Decembrie 2016, 10:29 »
Multumesc pentru mentiune. Dar asta este o chestiune care tine de bucataria interna a organizatorilor. Pentru ca nu avem noi de unde sa stim detaliile punctuale, atunci cand ne cautam inlocuitor.

Eugen, nu tine de bucataria interna a organizatorilor, tine de regulamentul...la vedere al SC si de explicatiile care insotesc prezentarea fiecarei excursii... Doar ca nu toti citim cu atentie.

Asa cum, daca citim postarile vedem ca se gaseste mereu cineva care ne vine in ajutor. O0
Se pare ca ai fost cuminte si Mosu ti l-a trimis pe CatalinB in cale ;D
Pentru eugen

Salutare, ti-ai rezolvat problema cu recuperarea banilor si ti-ai mai gasit înlocuitor? Eu vreau sa merg si înca nu am facut plata...
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline adriana1

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 15
« Răspuns #141 : Duminică, 25 Decembrie 2016, 23:26 »
Salut, eu sunt din Tg Jiu merge cineva la Govora de aici?daca da , are un loc in masina si vrea sa mergem impreuna  sa ma sune la 0769720776.
Craciun fericit!

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
« Răspuns #142 : Luni, 26 Decembrie 2016, 15:11 »
Situatia disponibilitatii la 22 decembrie: mai sunt 4 locuri libere, pentru care in perioada de Craciun am primit 10 inscrieri. Va recomandam ca in situatia in care sunteti decisi pentru rezervare, inainte de a efectua plata sa luati legatura in agentie. Este deschisa incepand de maine, marti 27.12.2017 incepand cu ora 11.00. Tf 0269 239095 sau 0745 106526.

Offline Vera Ra

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 7
« Răspuns #143 : Marți, 27 Decembrie 2016, 00:23 »
Va salut cu drag pe toti!
Eu vin cu masina de la Cluj, la Govora. Daca este cineva care vine din aceasta directie, m-as bucura sa am insotitor la drum.

Offline CatalinB

• Newbie
  • *
« Răspuns #144 : Marți, 27 Decembrie 2016, 01:01 »
Buna Ancab, multumesc inca o data pentru amabilitate si pentru locul oferit în masina ta pana la Govora. M-ai salvat de data aceasta. Ramane cum am stabilit! O zi minunata î?i doresc!

Offline mihaela toma

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 4
« Răspuns #145 : Marți, 27 Decembrie 2016, 13:02 »
buna ziua dragilor! mai estecineva care are loc liber in masina( eu si bagajul) pentru govora? vin din pitesti tel meu 0723066926

Offline Livia_2

• Newbie
  • *
« Răspuns #146 : Marți, 27 Decembrie 2016, 16:04 »
Emilia Mihailescu..azi am vazut raspunsul tau. Las nr meu de telefon. Sigur doresc sa mergem impreuna. 0747384831. Sarbatori fericite tuturor!

Offline gbrlmuresan@yahoo.com

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
« Răspuns #147 : Marți, 27 Decembrie 2016, 17:22 »
Buna tuturor!!!are cineva un loc liber din Sibiu pana in Govora???acum m-am trezit sa-mi fac rezervarile si observ cu mare deznadejde ca singurul autobuz pleaca spre Govora 15 min.dupa ce ajung eu in Sibiu ,din Cluj Napoca!!Daca ma poate ajuta cineva si cu o informatie ,sunt recunoscatoare si raspund la tel 0745-438112 ,GABI.multumesc mult😀😀

Offline RalucaDh

• Newbie
  • *
« Răspuns #148 : Miercuri, 28 Decembrie 2016, 00:30 »
Buna Gabi, imi cer scuze ca intervin dar ma gandeam ca poate ti-a scapat mesajul postat de Vera Ra care pleaca din Cluj cu masina si care a lansat o invitatie la drum pentru cine ar vrea sa o insoteasca. Tote cele bune si ne vedem la Govora 😊

Offline NICA ELENA

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 23
« Răspuns #149 : Miercuri, 28 Decembrie 2016, 10:58 »
buna ziua,

din motive de sanatate,nu voi mai putea ajunge la Govora

daca este cineva interesat,anuntati-ma sa luam legatura cu Samiza sa vedem ce se poate face

multumesc!