Autor Subiect: Revelion 2017. Exclusiv pentru Singles Camp&Travel. Govora  (Citit de 57626 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline eugen

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
Re: Revelion 2017- Singles Camp&Travel. Govora - mai sunt locuri?
« Răspuns #105 : Sâmbătă, 17 Decembrie 2016, 16:54 »
Revelion 2017- Singles Camp&Travel. Govora - mai sunt locuri?

Salutare tuturor!
Din pacate, eu nu mai pot ajunge la revelion si am facut plata integrala.
Daca este cineva care vrea sa mearga si nu a platit inca, va rog sa ma contactati (eugen2eu@gmail.com) ca sa putem face schimb pe locul rezervat de mine.
Va multumesc anticipat!

PS: @carment: daca este interesata sa mergi, te rog da-mi un semn. mutlumesc!

Offline martie

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 24
Re: Revelion 2017. Exclusiv pentru Singles Camp&Travel. Govora
« Răspuns #106 : Sâmbătă, 17 Decembrie 2016, 16:55 »
Buna, Mihaela Petrascu. Mai e valabil locul liber (nu stiu daca era raspunsul la mesajul meu, acum am observat mesajul)? Tot acum am observat ca Laurentiu pleaca din Pitesti. Mai pleaca cineva cu masina din Bucuresti care are locuri libere?
Florin

Offline Nicoleta ionas

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 5
« Răspuns #107 : Sâmbătă, 17 Decembrie 2016, 17:01 »
Buna Florin! Laurentiu P a spus ca pleaca din Bucuresti insa la intoarcere ramane in Pitesti. Oricum eu nu am primit un raspuns de la el ...inca! O seara placuta tuturor!

Offline carmen cristescu

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 6
« Răspuns #108 : Sâmbătă, 17 Decembrie 2016, 17:19 »
Pentru ADELAF
Te rog sa ma suni la 0722929249 pentru transport. Mai am un loc liber si vreau sa-mi spui daca mergi cu mine, altfel voi accepta urmatoarea persoana. Seara frumoasa. :)

Offline martie

• Newbie
  • *
« Răspuns #109 : Sâmbătă, 17 Decembrie 2016, 18:44 »
Buna, Nicoleta! Exista si autocare, la intoarcere chiar la ora rezonabila, in jur de 10, parca si peste o saptamana se pot face rezervari, dar era mai frumos sa ne cunoastem inainte sa ajungem. Din pacate, la plecare, ora e in jur de 11, cred si se ajunge prea devreme. O seara buna.

Offline Nicoleta ionas

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 5
« Răspuns #110 : Sâmbătă, 17 Decembrie 2016, 19:02 »
Pana la urma exista autocare si pentru plecare ;), cat despre cunoastere cred ca avem suficient timp 3 zile. Este totusi mai comod cu masina pentru a ajunge direct la hotel. Eu nu am nici o problema sa ma descurc din Pitesti spre casa.Pentru ca ai intrebat daca mai sunt locuri la Laurentiu iti spuneam numai ca pleaca din Bucuresti si ca pe mine nu m-a contactat inca.  :)

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
Re: Revelion 2017- Singles Camp&Travel. Govora
« Răspuns #111 : Duminică, 18 Decembrie 2016, 08:35 »
PS: @carment: daca este interesata sa mergi, te rog da-mi un semn. mutlumesc!

Eugen, locul tau nu poate fi ocupat decat de un barbat. Altfel, carmen ar trebui sa stea in camera cu cel care ti-ar fi fost tie coleg. :D (doar daca, din intamplare nr baietilor este impar...
Succes!
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline eugen

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
Re: Revelion 2017- Singles Camp&Travel. Govora
« Răspuns #112 : Duminică, 18 Decembrie 2016, 11:55 »
Eugen, locul tau nu poate fi ocupat decat de un barbat. Altfel, carmen ar trebui sa stea in camera cu cel care ti-ar fi fost tie coleg. :D (doar daca, din intamplare nr baietilor este impar...
Succes!

Multumesc pentru mentiune. Dar asta este o chestiune care tine de bucataria interna a organizatorilor. Pentru ca nu avem noi de unde sa stim detaliile punctuale, atunci cand ne cautam inlocuitor.
Si mai mult decat atat... nu imi amintesc ca organizatorii sa fi mentionat astfel de conditii pentru procedura gasirii unui inlocuitor.

Deci multumesc pentru ajutorul negativ, care ma indeparteaza de recuperarea banilor.
Oferta mea ramane valabila, indiferent daca inlocuitorul este femeie sau barbat, ramanand la latitudinea organizatorilor sa decida daca ne potrivim ”procedurii de inlocuire” sau nu.

Offline mihaela toma

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 4
« Răspuns #113 : Duminică, 18 Decembrie 2016, 19:09 »
Dna Mihaela Patrascu, Sunt tot Mihaela din Pitesti , a postat si Gigi, despre mine este vb daca mai aveti loc liber in masina si ma puteti lua. V am trimis mail si poate luam legatura si telefonic. Va multumesc f mult . tel 0723066926

Offline gabriela.gheorghe

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 30
« Răspuns #114 : Luni, 19 Decembrie 2016, 11:40 »
Pentru Laurentiu P.
Ramasese sa-ti spun ce varianta aleg, ca sa stii cum faci si tu cu locurile libere din masina. Asadar, eu voi veni cu Rentzi, am vorbit deja...ne vedem la distractie. Pana atunci, sarbatori cu bine tuturor!

Offline Gaby1234

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 19
« Răspuns #115 : Luni, 19 Decembrie 2016, 12:34 »
Buna ziua,

pana la urma din Bucuresti se organizeaza transport?

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
« Răspuns #116 : Luni, 19 Decembrie 2016, 13:45 »
Nu Gaby, se pare ca majoritatea celor care pleaca de acolo s-au orientat spre grupaje sau spre autocare de linie. M-au intrebat mai multi si pe privat si le-am indicat ca cea mai buna solutie: Ionescu si Amal Tour. Gasesti toate detaliile aici: http://www.autogari.ro/Transport/Bucuresti-BaileGovora. Tariful este 32 lei/persoana pe un sens, 64 lei pe ambele. Din autogara un taxi pana la hotel, cca 10 lei. Total 74 lei.

Un microbuz inchiriat dedicat, inseamna plata a 4 drumuri, pentru ca v-ar duce la Govora, s-ar intoarce gol in Bucuresti, apoi ar veni dupa voi tot gol in Govora pentru a va lua si transporta in Bucuresti. La microbuz tariful a ajuns la 2.6 lei + TVA/km, deci 200 km x 4 x 2.6 x 1.24 = 2.579 RON. Daca microbuzul ar fi plin, ati imparti aceasta suma la 19, adica la cate locuri sunt: 135 lei. Dublu cat linia. Iar comoditatea sta doar in faptul ca va duce pana la hotel.

Offline Petrascu Mihaela

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 11
« Răspuns #117 : Luni, 19 Decembrie 2016, 14:16 »
Buna ziua,

abia astazi am intrat pe forum; am zis ca am un loc liber in masina pentru mai iau pe cineva si ma gandeam ca ar fi o problema cu bagajele, dar cred ca ne descurcam toti patru.

Dec, am nr tel al Mihaelaei din Pitesti.
Florin lasa-l si tu pe al tau ...si va contactez in cursul zilei. :thumbup:

Offline martie

• Newbie
  • *
« Răspuns #118 : Luni, 19 Decembrie 2016, 14:21 »
Buna,
Pentru Petrascu Mihaela. 0722.655.234. Mersi. Florin

Offline ave caesar

• Full Member
  • Mesaje postate: 120
  • Bine ai venit in grupul nostru!
« Răspuns #119 : Luni, 19 Decembrie 2016, 19:08 »
Gigi, intrebare:

Se va organiza si anul acesta dupa revelion, in seara urmatoare, tragerea la sorti cu articole-cadouri haioase ale participantilor ?