Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Revelion 2017. Exclusiv pentru Singles Camp&Travel. Govora

<< < (20/36) > >>

gabriela.gheorghe:

--- Citat din: Rentzi din Marți, 13 Decembrie 2016, 17:20 --- Da Gabriela, plec si ma intorc in Pitesti. Te voi suna zilele acestea (probabil maine) pentru a stabili un prim contact. Cand este mai bine sa te sun (ora)?

--- Terminare citat ---

Cand vrei tu, nu conteaza ora...mersi!

Nicoleta ionas:

--- Citat din: Laurentiu P. din Luni, 05 Decembrie 2016, 10:07 ---Buna dimineata .Si eu voi merge la Revelionul de la Govora cu masina , din Bucuresti . Estimez plecare pe 30 Decembrie in jurul pranzului . Mai sunt 2 locuri disponibile dar la intoarcere voi ramane in Pitesti ... deci atentie ! Pentru cei interesati lasati mesaj aici si vom vb.dupa ...

--- Terminare citat ---
Buna! Mai este valabil locul liber in masina? Multumesc!

Laurentiu P.:
Buna seara . Pentru Nicoleta Ionas  : da , mai sunt 2 locuri libere in masina ... daca vrei sa mergi , stabilim  detaliile la telefon .. O seara buna tuturor

Nicoleta ionas:

--- Citat din: Laurentiu P. din Miercuri, 14 Decembrie 2016, 21:49 ---Buna seara . Pentru Nicoleta Ionas  : da , mai sunt 2 locuri libere in masina ... daca vrei sa mergi , stabilim  detaliile la telefon .. O seara buna tuturor

--- Terminare citat ---

Da vreau! 0768990421 este nr meu de tel. Ma puteti suna la orice ora( , rezonabila ) si stabilim. Multumesc! O seara frumoasa!

dutchessa:
Buna tuturor,

Am facut plata, deci merg cu voi :) de revelion, si nu vin cu mana goala, ci cu sora mea...geamana :dance:. E prima iesire cu voi, sper din toata inima sa ne simtim bine impreuna.
o zi frumoasa tuturor!
Lidia

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă