Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Revelion 2017. Exclusiv pentru Singles Camp&Travel. Govora

<< < (19/36) > >>

enache:
Buna Alin din Brasov.Sunt Anca tot din Brasov.MI-ai dat mesaj pe telefon sapt.trecuta.Daca vrei si mai ai nr.meu de telefon te rog frumos suna-ma ,as vrea sa vorbesc ceva cu tine.Numarul meu este in caz ca nu-l mai ai 0722302564.Astept telefonul.O seara placuta.

enache:
Sa fiu mai explicita vreau sa vorbim in legatura cu mersul la Govora daca mai esti interesat.

Nicoleta ionas:
Buna ziua ! M-am inscris si eu pentru revelion Govora😃. Daca vine cineva din Bucuresti cu masina si are un loc  liber si bineinteles daca vrea sa ma ia si pe mine,las nr de telefon : 0768990421. Sa aveti o zi frumoasa!

ciobanu valentina maria:
Buna ziua !
M-am inscris si eu pentru revelion Govora. Daca e cineva din Bucuresti sau trece prin Bucuresti cu masina si are un loc  liber si bineinteles daca vrea sa ma ia si pe mine, las nr de telefon : 0744770727. Multumesc!
Sa aveti o zi frumoasa!

Rentzi:

--- Citat din: gabriela.gheorghe din Luni, 12 Decembrie 2016, 11:30 ---Buna Gabriela, ramasese sa iti dau un raspuns dupa 1 Decembrie (de fapt trebuia sa spun dupa vacanta 1-4 Decembrie) si ma pregateam sa scriu ca voi pleca si ma voi intoarce in Pitesti, dar am vazut discutia cu Laurentiu P. si as vrea sa stiu daca ramane asa.

Buna Rentzi! Sa-nteleg ca tu pleci direct din Pitesti?! In cazul asta mi-ar fi mai usor. Iti las nr. meu si stabilim "in direct" ce si cum...e mai bine asa. Asadar, 0742430114. Multumesc!

--- Terminare citat ---
Da Gabriela, plec si ma intorc in Pitesti. Te voi suna zilele acestea (probabil maine) pentru a stabili un prim contact. Cand este mai bine sa te sun (ora)?

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă