Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Revelion 2017. Exclusiv pentru Singles Camp&Travel. Govora

<< < (16/36) > >>

delia:
Multumesc pt raspuns si pt lamuriri. Asa este sunt noua si ma bucur ca v-am gasit! M-am precipitat putin pt ca m-am inscris pe ultima suta de metri si mi-ar fi parut rau sa nu pot participa. O zi frumoasa!

gabriela.gheorghe:

Pentru Laurentiu P.
 Eu voi pleca din Pitesti si voi ramane la intoarcere tot in Pitesti, asa ca pot ocupa unul din locurile libere...da-mi te rog raspuns, daca pot merge cu tine si ne auzim. Mersi!

Bon Voyage:
Conform "Conditiilor de renuntare" http://www.singlescamp.ro/conditii-de-renuntare-la-o-actiune/ nu se accepta renuntari/anulari.

Agentia are la randul ei un contract incheiat cu hotelul, am comunicat deja numarul de participanti si am achitat serviciile de cazare.

In cazul in care nu mai puteti participa, este necesar sa gasiti un inlocuitor, membru Singles Camp, care sa corespunda criteriilor de participare la excursii.

Laurentiu P.:
hello ! pentru gabriela.gheorghe - da , poti sa mergi cu noi din Pitesti . stabilim la telefon cum ne sincronizam ... in principiu pe la 12:30 - 13:00 vom fi in Pitesti  .

Rentzi:

--- Citat din: gabriela.gheorghe din Miercuri, 07 Decembrie 2016, 10:49 ---Pentru Laurentiu P.
 Eu voi pleca din Pitesti si voi ramane la intoarcere tot in Pitesti, asa ca pot ocupa unul din locurile libere...da-mi te rog raspuns, daca pot merge cu tine si ne auzim. Mersi!

--- Terminare citat ---
Buna Gabriela, ramasese sa iti dau un raspuns dupa 1 Decembrie (de fapt trebuia sa spun dupa vacanta 1-4 Decembrie) si ma pregateam sa scriu ca voi pleca si ma voi intoarce in Pitesti, dar am vazut discutia cu Laurentiu P. si as vrea sa stiu daca ramane asa.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă