Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Revelion 2017. Exclusiv pentru Singles Camp&Travel. Govora
delia:
Buna la toata lumea!
M-am inscris si eu in tabara Singles si o sa vin la revelionul de la Govora. Sunt din Bucuresti si as vrea sa stiu cum se procedeaza cu transportul. Am vazut ca ar fi posibil sa se organizeze transportul cu un microbuz sau din ce am vazut, individual, cei care merg cu masina pot sa mai ia si alte persoane.
Seara frumoasa tuturor!
Laurentiu P.:
Buna dimineata .Si eu voi merge la Revelionul de la Govora cu masina , din Bucuresti . Estimez plecare pe 30 Decembrie in jurul pranzului . Mai sunt 2 locuri disponibile dar la intoarcere voi ramane in Pitesti ... deci atentie ! Pentru cei interesati lasati mesaj aici si vom vb.dupa ...
radu.borhina:
Buna Elart iti las un nr de telefon la care sa ne auzim 0742041008 *|* :yeah:
delia:
As vrea o confirmare ca sunt pe lista participantilor pt revelion. Am facut plata ieri 05.12.2016, am trimis mail agentiei Bon voyage Sibiu prin care confirmam efectuarea platii, dar azi dimineata am primit un mail in care ma atentionau ca data scadenta pt efectuarea platii este 07.12
admin:
Delia, esti probabil noua aici si nu stii inca mersul lucrurilor, de aceea iti explic. O plata efectuata nu poate fi confirmata decat in minim 2 zile (de regula procesul dureaza pana la 5 zile), adica dupa ce se vede in extrasul de cont al agentiei si dupa ce se opereaza pe site. Faptul ca ai transmis o informare de plata arata ca esti o persoana ordonata si riguroasa, doar ca nu se poate lua in calcul pana cand banii nu apar in cont. Toata lumea lucreaza asa, nu doar agentiile... In momentul operarii de catre persoana care contabilizeaza incasarile in agentie, site-ul trimite automat o confirmare de incasare.
Ai primit un avertisment automat de plata, site-ul are setata data de incasare a avansului si atentioneaza pe toti cei inscrisi si care nu au achitat. Nu a fost un mesaj manual, transmis de cineva din agentie. Soft-ul ti-a vazut inscrierea, dar nu si incasarea, asa ca ti-a transmis Email.
O sa primesti mesajul automat, nu cere agentiei sa-ti raspunda cu confirmari, asa ceva nu se poate face manual la mii de oameni... Si ai incredere si tu si altii noi ca daca platiti aveti si locul rezervat. Doar ca sunt niste proceduri care trebuie sa fie respectate, in ordine, in agentie.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă