Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Revelion 2017. Exclusiv pentru Singles Camp&Travel. Govora
nicole55p:
Buna,
Daca acestea sunt toate regulile, atunci este perfect, dupa regulile acestea ma ghidez si eu. :)
Astept cu interes evenimentul acesta, sunt sigura ca atmosfera este foarte faina!
Multumesc,
martina:
Buna ziua
Si eu, Martina Ionescu, pot sa spun ca sunt relativ noua pe aici. Am mai participat doar la Revelionul de la Tg. Mures din 2016, unde m-am simtit foarte bine. Am citit mesajul tau RalucaDh si daca mai ai un loc liber in masina - si eu sunt din Bucuresti - te rog sa ma contactezi sa stabilim detaliile - 0720 883 686 este numarul meu. Multumesc anticipat si abia astept sa ne cunoastem si sa petrecem impreuna seara dintre ani. Va doresc numai bine tuturor.
RalucaDh:
Buna Martina,
Mi-ar face placere sa ne cunoastem si sa calatorim impreuna :) Te voi contacta pentru a stabili restul detaliilor. Toate cele bune !
adelaf:
Buna Raluca
Tocmai ce m-am inscris si eu la Revelionul de la Govora si am vazut ca tu pleci din Bucuresti cu masina.Daca mai ai un loc in masina si pentru mine, mi-ar face placere sa calatoresc cu voi.
Multumesc
Adela
RalucaDh:
Buna Adela,
Cu mare drag as lua mai mult de o persoana daca modelul masinii, in special in conditii de iarna, mi-ar permite. Imi pare rau ca nu putem merge impreuna dar astept sa ne cunoastem la destinatie :) Toate cele bune si o saptamana frumoasa !
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă