Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Revelion 2017. Exclusiv pentru Singles Camp&Travel. Govora

<< < (8/36) > >>

gabriela.gheorghe:
Buna ziua!
As dori sa stiu cati inscrisi sunt pana acum la Govora si daca se mai pot face rezervari, multumesc!

admin:
Se mai pot face inscrieri, asta stiu din agentie. Locurile cel putin la femei am inteles de la Samiza ca sunt pe ultima suta.

RalucaDh:
Buna dimineata,

Ma numesc Raluca, sunt membru nou in Singles Camp si m-am inscris pentru Revelionul de la Govora; primul eveniment la care particip avand in vedere ca m-am alaturat comunitatii abia saptamana aceasta :)

In alta ordine de idei, voiam sa mentionez ca voi ajunge la Govora cu masina mea si as avea astfel posibilitatea sa mai iau o persoana. Locuiesc in Bucuresti. Daca este cineva interesat ma poate anunta.

Un week-end frumos tuturor !

nicole55p:
Buna,
M-am inscris si eu la revelionul de la Govora, zilele acestea m-am inscris in acest grup. Am citit pe forum care sunt regulile, dar totusi as vrea sa intreb si aici inca o data care este procedura in cazul noilor veniti. O sa achit avansul sapt viitoare si as vrea sa fiu sigura ca am inteles bine toate regulile inainte sa acht. Va multumesc.

admin:
Nicol, regula principala aici este ca pot participa doar SINGLE. Apoi foarte important este profilul: aici in grup sunt o multime de oameni de foarte buna calitate, de bun simt si care vor sa se se simta bine, sa se distreze intr-un cadru compatibil lor. Sa nu se intalneasca cu persoane conflictuale care au mereu de comentat, de aratat, de demonstrat. Care armonizeaza usor, sunt comunicative. Asta cerem noi.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă