Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Revelion 2017. Exclusiv pentru Singles Camp&Travel. Govora
CatalinB:
Salutare tuturor, pentru mine a fost prima actiune la care am participat cu SC. Cu toate ca aveam unele incertitudini si o multime de intrebari fara raspuns, vreu sa va spun ca nu regret nici o clipa decizia de a ma alatura acestei minunate comunitati cu oameni extraordinari. M-am simtit extraordinar si m-am distrat de milioane. Sincer nu credeam ca voi cunoaste atatea persoane open-mind puse pe distractie si voie buna. Felicitari organizatorilor pentru idee!
Multumesc pe aceasta cale si D-lui Gigi si D-nei Samiza pentru intelegerea de care au dat dovada!
Eu cu siguranta voi reveni si la alte excursii si evenimente cu aceasta comunitate de oameni extraordinari!
In final vreau sa va urez la toti un sincer La multi ani! Multa sanatate, un an plin de impliniri pe toate planurile si Sa Fiti Fericiti!
HipHip Ura pentru SingleCamp si la cat mai multe evenimente !
👍👍👍👍👍
CatalinB:
PS: Va rog pe cei care au participat la aceasta actiune si au reusit sa faca ceva poze sa-mi trimite-ti si mie sau sa le postati , pentru ca eu am fost asa de ocupat cu distractia ca am uitat si nu am apucat sa fac decat vreo 4 fotografii :dance: :thumbup: :yeah: .
Multumesc
ave caesar:
CatalinB
Pozele pe care le-am facut eu (Toni), o sa ti le trimita Lidia pe e-mail. Poze postate pe forum, (mai ales cu chipul participantilor) nu prea o sa fie, interzice regulamentul. Dar in privat, pe e-mail, o sa primesti destule, cat sa ai idee cam cum ai petrecut revelionul.
CatalinB:
Multumesc Toni.
Elart:
Pentru mine a fost cel mai frumos Revelion de pana acum. Multumesc, Singlescamp!!!!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă