Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Revelion 2017. Exclusiv pentru Singles Camp&Travel. Govora

<< < (33/36) > >>

BiancaBB:
Buna Cerasela, o sa vin pana la urma cu masina. Daca mai vrea cineva din Bucuresti sa vina cu mine sunt la tel 0725 412 394. Ne vedem la Petrom la 11.30.

c-tin68:
Pentru cei intarziati ca si mine, care nu au transportul organizat, eu mai am 2 locuri disponibile in masina cu plecare de la Pitesti catre Govora.  Tel: 0752 117 719. O seara buna!

delia:
Felicitari pt idee Laurentiu! Eu mi-am luat bilete la autocar, dar acum aproape ca-mi pare rau ca nu m-am asociat cu cineva la o masina. Pana ajungeti la Govora, deja o sa va cunoasteti, mi se pare f frumos cum se mobilizeaza lumea, abia astept sa vedem cum va fi la Govora, cred ca va fi super! O sa pun si eu un semn la autocar😄. Pe curand!

industrialg:
Si uite ca a trecut si acest revelion. Nu stiu altii cum s-au simtit dar pentru mine (la primul revelion cu gasca SC si a doua actiune SC) a fost un weekend minunat. Am cantat, am dansat de am facut febra musculara la picioare, am ras alaturi de oameni veseli, cu spirit de gluma. Una peste alta a fost o actiune reusita si felicit organizatorii.

Cateva poze

Vizita la crama

Centrul statiunii

Focul de tabara la pomana porcului

Party

ligia:
Intr-adevar, foarte frumoasa excursia . Eu nu am facut poze, dar rog sa se consemneze pentru posteritate , ca aceasta petrecere de revelion cu Singles Camp ar trebui sa fie actiune obligatorie !!
M-am distrat maxim !
Sa ne vedem cu bine peste 361 de zile ...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă