Autor Subiect: Revelion 2017. Exclusiv pentru Singles Camp. Odorheiul Secuiesc  (Citit de 64496 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline enache

• Full Member
  • Mesaje postate: 135
  • anca bv
Re: Revelion 2017. Exclusiv pentru Singles Camp. Odorheiul Secuiesc
« Răspuns #60 : Sâmbătă, 08 Octombrie 2016, 17:50 »
buna sunt anca din bv apar sub numele enache.m-am inscris dupa multe ganduri la revelion la Govora.sper sa fie la fel de frumos cum a fost la Sibiel. :)
anca bv

Offline Gabi p

• Full Member
  • Mesaje postate: 232
« Răspuns #61 : Sâmbătă, 08 Octombrie 2016, 19:17 »
Buna Anca, daca te-ai inscris la revelionul de la Govora trebuie sa postezi aici mesajul tau

http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,2327.0.html
"MUNTELE ne ofera tot ceea ce putem cere vietii: spatiu, maretie, liniste, asprime, frumusete, prietenie." Ionel Coman

Offline AFREM NICOLETA

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 26
« Răspuns #62 : Luni, 10 Octombrie 2016, 16:45 »
Nora ,buna ziua . M a uitat pe harta si eu din Bv pana la Odorheiul Secuies am 106 km,prin Rupea ,fact 1,40-2 ore. Din Sibiu este mai departe ,se face 2,30 -3 ore ,deci eu as ocoli daca vin prin Sibiu . Mai tinem legatura si stabilim cum facem , nu as vrea sa ajung singura pe acolo :)))) poate ne intalnim pe drum.

NICOLL

Offline ancab

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 19
« Răspuns #63 : Sâmbătă, 22 Octombrie 2016, 23:58 »
Se mai pot face rezervari? Mai sunt locuri?

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
« Răspuns #64 : Duminică, 23 Octombrie 2016, 08:33 »
pe site scrie ca mai sunt disponibile doar locuri (7) pentru barbati. Eventual poti intreba/negocia :) la agentie. Ai, tot pe site,  datele de contact ale Samizei. Succes!
http://www.singlescamp.ro/eveniment/revelion-2017-exclusiv-pentru-singles-camp/

Daca nu, mai este si celelalt Revelion, la Govora http://www.singlescamp.ro/eveniment/revelion-2017-exclusiv-pentru-singles-camptravel-govora/
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline ancab

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 19
« Răspuns #65 : Duminică, 23 Octombrie 2016, 10:51 »
Multumesc pentru informatii! O sa ma edific! O zi buna!

Offline simo arad

• Full Member
  • Mesaje postate: 106
« Răspuns #66 : Duminică, 23 Octombrie 2016, 11:33 »
Daca se mai organizeaza un grup cu plecare din Sibiu ma inscriu si eu, vin din Arad dar prefer sa las masina in Sibiu, ca nu stiu cum o sa fie vremea.

Offline DB-01-VIN

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 51
« Răspuns #67 : Duminică, 23 Octombrie 2016, 20:13 »
Recunosc ca nu am avut timp sa aprofundez ofertele de Revelion. Poate cineva sa imi faca un mic rezumat cu cele 2 locatii (Odorheiu Secuiesc & Govora)? Fiecare ce particularitati are? Multumesc anticipat.

Offline Mariana Dinescu

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 40
  • Mariana
« Răspuns #68 : Luni, 24 Octombrie 2016, 05:44 »
Imi doresc foarte mult sa merg la acest eveniment. M-am simtit minunat la Sibiel. Voi merge si la Targu Mures. Daca este cineva care renunta va rog mult sa ma contactati la telefon 0748126062 - Mariana. Sau poate se poate transforma un loc de la barbati intr-un loc ptr femei. Va doresc tuturor o saptamana minunata!

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
« Răspuns #69 : Luni, 24 Octombrie 2016, 07:43 »
Recunosc ca nu am avut timp sa aprofundez ofertele de Revelion. Poate cineva sa imi faca un mic rezumat cu cele 2 locatii (Odorheiu Secuiesc & Govora)? Fiecare ce particularitati are? Multumesc anticipat.

:faint: :faint: :faint:  :slap:

Daca ai nelamuriri, dupa ce citesti prezentarea fiecarui Revelion,  e mai simplu si corect pentru timpul celorlalti, sa adresezi intrebari specifice: ;)
Singles Camp - Revelion 2017- Odorheiul Secuiesc
http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,2326.0.html

Singles Camp & Travel - Revelion 2017 - Govora
http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,2327.0.html
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline ada81

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 71
« Răspuns #70 : Luni, 24 Octombrie 2016, 17:46 »
Daca se fac suplimentari la femei vreau si eu
Andreea

Online admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13835
« Răspuns #71 : Luni, 24 Octombrie 2016, 18:19 »
Nu, din pacate nu se pot face suplimentari. Am organizat Revelionul anul acesta in doua hoteluri pentru a mari disponibilitatea totala de locuri. Tinem si la o anumita proportie barbati/femei, iar la Odorhei am atins maxim la femei. Nu stiu exact care mai este situatia la Govora, dar cand am plecat nu mai erau nici acolo prea multe la femei.

Nu stiu de ce este o mai mare atractie pentru Odorhei decat de Govora?   ??? Locatia de la Govora si programul sunt foarte bune, din moment ce am ales pt a 3-a oara hotelulul inseamna ca avem incredere si ne-a placut mult. Va spun cinstit ca mergeam la Govora, ii era si Lidiei mai aproape la Odorhei, dar am vrut sa schimbam un pic peisajul... :)

Offline Sonso

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 12
« Răspuns #72 : Vineri, 28 Octombrie 2016, 20:35 »
Buna tuturor. Sunt Corina. Daca se formeaza vreun grup cu plecare din Bucuresti mi-ar face placere sa ma alatur si eu. Mersi pentru raspuns.
Pe curand!

Offline MVM

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 27
« Răspuns #73 : Sâmbătă, 29 Octombrie 2016, 13:18 »
Revin cu invitatia. Eu sint din Ploiesti si as fi tentat sa plec cu masina mea. Daca doreste cineva sa mai mearga, e binevenit. Parca se aude altfel Judas Priest, Black Sabbath, Deep Purple, etc, cind mai e cineva in masina!

Offline florin m

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
« Răspuns #74 : Sâmbătă, 29 Octombrie 2016, 22:16 »
 :help:As merge si eu la Revelionul din Odorheiu dar nu stiu cum va fi...Si eu sunt din Braila,macar mai e cineva din zona(sau Galati).