Arhiva > Arhiva

Horoscop

<< < (151/175) > >>

Guesswho:
SPECIAL pentru cei nascuti in SCORPION:
NODUL NORD CONJUNCT CU SOARE poate aduce un eveniment de destin prin care viata dv. capata o alta culoare.
Atunci veti cunoaste o alta fateta a propriei dv. personalitati, poate in alte conditii de viata, in care energia dv. devine maxima, cheful de a trai la fel si descoperiti dintr-o data ca o latura a personalitatii dv. nu a fost suficient folosita. Va fi momentul revelarii unei alte identitati, practic dupa acele luni descoperind ca ati devenit altul. Din 18 in 18 ani vi se aduce aminte care e drumul dv. in viata, vi se da o lectie de destin prin care trebuie sa rectificati ceva din directia pe care mergeti. Va fi un moment in care mana destinului intervine din nou in viata dv. pentru a va oferi o lectie de viata profunda si cu urmari semnificative. Orice e posibil atunci, si daca priviti putin in trecut si analizati retrospectiv acelasi eveniment ce a avut loc acum 18 ani. Meditati putin asupra acestui moment din trecut pentru a sti cam in ce fel un astfel de eveniment astrologic va poate schimba viata, pentru ca el nu poate trece neobservat, descoperind, in timp, ce urmari a lasat.

http://www.totulpentrunoi.com/2012/09/nodul-nord-si-sensul-vietii-scorpionii-la-intalnirea-cu-destinul/

clara39:
pt rac nu ai  nimic?

Guesswho:
nu, clara39, nu am nimic pentru raci. articolul de mai sus l-am gasit intamplator.  :)

deli_a:
Chiar interesant.... mie imi vine randul abia in 2014... sunt curioasa... de fapt, numai ce-am scris acest cuvant si am realizat ca Dumnezeu m-a sustinut in cea mai grea perioada a vietii mele tinandu-mi treaza curiozitatea !! pur si simplu, am simtit (si simt ) acut ca urmeaza ceva f.f.f. interesant....si chiar imi doresc sa fiu de fata la ceea ce va fi...

dauina:
http://www.realitatea.net/zodiacul-defectelor-citeste-aici-ce-calitati-dar-mai-ales-ce-defecte-are-zodia-ta_393111.html

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă