Arhiva > Arhiva

Horoscop

<< < (146/175) > >>

Caroline:
Lenon si Pintea - doua idealuri ale adolescentei mele.  ;)
Ar fi ceva de spus aici, care (cred eu) scapa unei balante: niciuna din cele doua iubiri nu au fost relatii conventionale. Dimpotriva, au fost iubiri care au sfidat lumea sau ceea ce lume spune despre un cuplu ca ar trebui sa fie. Asta e o lectie pe care eu am invatat-o de curand (inclusiv de la Delia, pe langa experienta personala): nu respinge iubirea de dragul unei idei preconcepute de iubire, careia toti ii suntem mai mult sau mai putin tributari, prin educatie.

micaela:
mai pune-l si pe Pitis care era nascut pe 4 octombrie.  ;) toti trei au fost personalitati foarte speciale, total neconventionale.
si nu, draga carol, balantei de care spui  ;) nu-i scapa absolut deloc acest aspect si, exact ca si lor, putin ii pasa de gura si tiparele lumii.
E fidela simtirii ei, nu tiparelor de vreun fel. A renuntat pentru ca relatia era toxica. E drept ca a ramas cu usa inchisa iubirii, dar poate o va deschide daca va veni omul potrivit.
subscriu neconventionalului.  :)

Caroline:

--- Citat din: micaela din Miercuri, 10 Octombrie 2012, 12:13 ---mai pune-l si pe Pitis care era nascut pe 4 octombrie.  ;) toti trei au fost personalitati foarte speciale, total neconventionale.

--- Terminare citat ---

Pitis e unul din idealurile mele de barbati.  :crazy2:
Poate ar trebui sa ma reorientez catre Balante...  ;)

micaela:
am cautat pe net sa vad ce zodie era oko yono si...surprize, surprize. era varsator (18 februarie). iata, se confirma: relatia varsator-balanta este ideala. La mine a avut premise maxime (compatibilitate ridicata) si reusita minima. Era toxica dpdvd emotional. Si am convingerea ca nu mergea din cauza ascendentului lui, care era nascut pe 15 februarie (aproape ca oko. sa fie numai o coincidenta? ). :)
Si prietena mea cea mai buna, de-o viata intreaga, e n. pe 17 februarie.
V-as mai spune ca, daca as fi avut talentul de a compune muzica si textu-i, Imagine as fi creat.  :)

micaela:

--- Citat din: Caroline din Miercuri, 10 Octombrie 2012, 12:26 ---Pitis e unul din idealurile mele de barbati.  :crazy2:
Poate ar trebui sa ma reorientez catre Balante...  ;)

--- Terminare citat ---
Fi-miu e nascut in the same day cu Pitis, doar ca e cam mic pentru tine. Taman ce si-a serbat majoratul.  :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă