Arhiva > Arhiva
Horoscop
iana:
--- Citat din: micaela din Luni, 08 Octombrie 2012, 16:05 ---ca sa vezi. amandoua balanta asc. balanta, amandoua maritate indelung cu un rac. coincidenta, nu gluma. daca-mi spui si ca asc. lui era scorpion, nush' ce sa mai cred. :)
al meu era cald si familist. confirma trasaturile atribuite zodiei. altele nu functionau intre noi. first of all: comunicarea, care era zero taiat in 10. este o fire secretoasa si ermetica.
--- Terminare citat ---
Mica, am calculat: ascendent scorpion.
Mi-a trecut o clipa prin minte ca e caz de bigamie :)
Caldura poate a existat la inceput, sau poate o manifestare mai tandra a simtului de posesie. Ma sufoca, aveam impresia ca imi invada sufletul, fara a-mi lasa nicio bucatica a mea. Si o lipsa de empatie, care facea comunicarea dificila. Poate ca este caracteristic balantei sentimentul de libertate, dar obisnuinta si poate speranta ca se va schimba...desi doar tu poti sa te schimbi.
Coincidenta: acum este tot cu o balanta, nascuta in aceeasi zi cu mine...:)
Cel putin soacra-mea, care are 83 de ani, nu va avea probleme in a-si aminti care este ziua de "uraturi."
Si referitor la coincidente, nu-mi amintesc cine a spus: "Coincidentele sunt actiunile anonime ale lui Dumnezeu".
deli_a:
Excelent horoscopul sanatatii zodiilor ! Multumesc, Mica ! :flori:
Da' ai observat ce zice la sfarsit la balanta (si doar la balanta ...) ?? -"balanta trebuie sa inteleaga ca poti fi om intreg si fara o jumatate alaturi" hmmmm... ???
micaela:
--- Citat din: deli_a din Miercuri, 10 Octombrie 2012, 11:09 ---Excelent horoscopul sanatatii zodiilor ! Multumesc, Mica ! :flori:
Da' ai observat ce zice la sfarsit la balanta (si doar la balanta ...) ?? -"balanta trebuie sa inteleaga ca poti fi om intreg si fara o jumatate alaturi" hmmmm... ???
--- Terminare citat ---
da, Del. chiar asa e, fiindca in general balantele functioneaza cel mai bine in cuplu si, nestiind ca pot si fara, se tem de ipostaza singuratatii. tanjesc dupa echilibru chiar si in raportul yin-yang. Poti fi om intreg, dar (totusi) singur... :)
ma uitam acum la clipul melodiei lui John lennon, pe care l-am postat ieri. Si John Lennon si Adrian Pintea, nascuti in aceeasi zi cu Lili si cu mine, au avut parte de cate o iubire absolut speciala. Noi de ce n-am gasi, Lilule? Ii lasam pe baieti sa castige? :)
Lili Zamfirescu:
--- Citat din: micaela din Miercuri, 10 Octombrie 2012, 11:16 ---da, Del. chiar asa e, fiindca in general balantele functioneaza cel mai bine in cuplu si, nestiind ca pot si fara, se tem de aceasta ipostaza. poti fi om intreg, dar (totusi) singur... :)
ma uitam acum la clipul melodiei lui John lennon, pe care l-am postat ieri. Si John Lennon si Adrian Pintea, nascuti in aceeasi zi cu Lili si cu mine, au avut parte de cate o iubire absolut speciala. Noi de ce n-am gasi, Lilule? Ii lasam pe baieti sa castige? :)
--- Terminare citat ---
ii las detasat sora 13...fara nicio apasare. sa castige. nu toti avem norocul asta. pentru ca-i mare norocdaca e. ...si inca ceva sora 13: p'afara-i vopsit gardu'....poza arata intr-un fel la preafericitii astia..... eu chiar am realizat cat sunt de intreaga si fara o jumatate alaturi. ca o jumatate, daca nu-i ce trebuie, face atata rau si atatea ravagii...ca mai bine lipsa, lipsa, lipsa.
micaela:
--- Citat din: Lili Zamfirescu din Miercuri, 10 Octombrie 2012, 11:23 ---eu chiar am realizat cat sunt de intreaga si fara o jumatate alaturi. ca o jumatate, daca nu-i ce trebuie, face atata rau si atatea ravagii...ca mai bine lipsa, lipsa, lipsa.
--- Terminare citat ---
si eu am realizat, dar n-a fost usor. ne-am invatat lectia, Lil. Acum eu zicem sa le demonstram baietilor ca putem si noi. :)
La Pintea stiu eu ca n-a fost gardul vopsit. S-au iubit enorm si s-au inteles minunat, in ciuda marii diferente de varsta.
Si nici la Lennon nu cred ca a fost o chestiune de imagine. stii bine ca avem o structura carteziana de tipul "ce-i in gusa si-n capusa". Se vedea ca se iubeau sincer.
De remarcat ca la ambele perechi de care vorbesc se verifica un lucru de care am tot auzit: acela ca in cuplurile cu adevarat potrivite, partenerii seamana fizic foarte mult.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă