Arhiva > Arhiva
Horoscop
iana:
--- Citat din: Caroline din Sâmbătă, 06 Octombrie 2012, 13:17 ---These very last years, nu fac decat sa observ o mare concentratie de Balante in viata mea: prietena mea cea mai buna de 30 de ani incoace, sotul ei, sefa mea, un fost coleg de liceu si o fosta colega de facultate, cu care am ramas buni prieteni si cel putin 3 persoane din SC. Si care, culmea, toate au avut ceva de spus, care mi-a "vorbit" la un moment dat... Sa fie nevoia mea de echilibru?
Tot in plan amicitie, pe locul doi (cantitativ, nu neaparat si calitativ), urmeaza Berbecutii si Berbecutzele... incepand cu cumnatica mea draga. Zodie in care, zice-se, am ascendent. Iar pe plan sentimental, tot ce se afla nascut in perioada toamnelor tarzii, de la Fecioara pana la Sagetator. Coincidenta? Astept interpretarea profesionistilor in domeniu ::)
--- Terminare citat ---
Caro, o posibila interpretare (de la un profan, ca eu de putin timp am inceput sa ma "autodezvolt" :) )
Prima lege a spiritualitaii indiene spune: "Persoanele pe care le intalnesti sunt persoanele potrivite"
Citez: "Nimeni nu intra in viata noastra din intamplare; toate persoanele cu care interactionam se afla alaturi de noi cu un motiv, acela de a ne ajuta sa invatam lectiile de viata care apar si sa continuam drumul personal"
Cat despre zodia balantei, eu mi-as fi ales (dar nu a fost alegerea mea) o alta zodie. Si pt. ca ascendentul meu este tot balanta, mi se pare ca stau predestinat intr-un echilibru precar.. :(
Poate ca ma supun unei alte legi indiene: "Ceea ce ni se intampla este singurul lucru care ni se putea intampla"
micaela:
--- Citat din: iana din Duminică, 07 Octombrie 2012, 10:33 ---Caro, o posibila interpretare (de la un profan, ca eu de putin timp am inceput sa ma "autodezvolt" :) )
Prima lege a spiritualitaii indiene spune: "Persoanele pe care le intalnesti sunt persoanele potrivite"
Citez: "Nimeni nu intra in viata noastra din intamplare; toate persoanele cu care interactionam se afla alaturi de noi cu un motiv, acela de a ne ajuta sa invatam lectiile de viata care apar si sa continuam drumul personal"
Cat despre zodia balantei, eu mi-as fi ales (dar nu a fost alegerea mea) o alta zodie. Si pt. ca ascendentul meu este tot balanta, mi se pare ca stau predestinat intr-un echilibru precar.. :(
Poate ca ma supun unei alte legi indiene: "Ceea ce ni se intampla este singurul lucru care ni se putea intampla"
--- Terminare citat ---
ca sa vezi, iana, si tu tot balanta cu ascendent balanta. :) de aceea esti asa desteapta. ;) (cu modestia cum stai? ;D)
in privinta echilibrului precar, achiesez. prea usor ni se leagana balanta... in rest, insa, nu m-as da pe nicio zodie. :buck2: doar as mai imprumuta cate ceva, de la fiecare. :)
Caroline:
Multu' mult, dragelor mele Balante, pentru raspunsuri. :kissing:
micaela:
--- Citat din: Caroline din Sâmbătă, 06 Octombrie 2012, 13:17 ---These very last years, nu fac decat sa observ o mare concentratie de Balante in viata mea: prietena mea cea mai buna de 30 de ani incoace, sotul ei, sefa mea, un fost coleg de liceu si o fosta colega de facultate, cu care am ramas buni prieteni si cel putin 3 persoane din SC. Si care, culmea, toate au avut ceva de spus, care mi-a "vorbit" la un moment dat... Sa fie nevoia mea de echilibru?
Tot in plan amicitie, pe locul doi (cantitativ, nu neaparat si calitativ), urmeaza Berbecutii si Berbecutzele... incepand cu cumnatica mea draga. Zodie in care, zice-se, am ascendent. Iar pe plan sentimental, tot ce se afla nascut in perioada toamnelor tarzii, de la Fecioara pana la Sagetator. Coincidenta? Astept interpretarea profesionistilor in domeniu ::)
--- Terminare citat ---
nu am nicio explicatie. nici nu-mi functioneaza neuronul, de oboseala.
genul asta de "concentratie mare" a unei zodii in my life o am si eu, insa cu varsatorul.
In plan amical ma inteleg cu multe zodii (doar cu vreo doua-trei am oarece distante de nerezonanta). Marea mea problema e ca nush' ce mi s-o potrivi in plan sentimental. Si pana o sa-mi dau seama, mi-e ca n-o sa-mi mai foloseasca zodia decat la reamintirea faptului ca "in perioada asta e ziua lui x". ;D
clara39:
am inceput si eu sa urmaresc "zodiile"..dar mai mult compatibilitatea dintre ele....dar inca nu am suficiente intamplari ca sa trag o concluzie...dar am gasit un "tap ispasitor"..esti zodia x....de aia...poate mai trebuie studiu...astept sugestii de la persoanele mai avansate in ale zodiei....eu sunt ....rac
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă