Arhiva > Arhiva

Horoscop

<< < (139/175) > >>

iana:

--- Citat din: micaela din Joi, 04 Octombrie 2012, 22:32 ---ai si de ce, Iana. Te observ de cand ai venit in SC (nu te analizez si nici nu te judec; nu in sensul asta spun). Erai intr-un moment teribil de greu si foarte marcata de el. Iti spuneam ca o sa-ti revii, incet, incet, si ca o sa ajungi in punctul asta...si anticipez perioada cand vei prefera postura de acum celei vechi, avand puterea sa te bucuri de tot mai mult de avantajele acesteia. Ma bucur sa vad, pas cu pas, cum te luminezi. Iti va fi tot mai bine.  :)

--- Terminare citat ---
Mica,
Eu nu am stat niciodata singura si imi era frica de ce va fi dupa ce va pleca fii-mea departe. Surprinzator insa, am atatea lucruri de facut, de recuperat...Si daca altadata serviciile le faceam pentru altii, acum le fac pentru mine :)

dauina:
Bravo Iana...keep going... :applause:

micaela:

--- Citat din: iana din Joi, 04 Octombrie 2012, 22:54 ---Mica,
Eu nu am stat niciodata singura si imi era frica de ce va fi dupa ce va pleca fii-mea departe. Surprinzator insa, am atatea lucruri de facut, de recuperat...Si daca altadata serviciile le faceam pentru altii, acum le fac pentru mine :)

--- Terminare citat ---
Am inteles perfect. intr-un fel sau altul, chiar daca situatia nu era identica, trecusem si eu prin etapa aceea si stiam cat de greu iti era, dar stiam si ce va urma.  :)
si nu (ti-)e mai bine avand grija de tine, facandu-ti micile placeri, fara tensiuni? :)
yes. keep going and smiling.  :) :flori:

Caroline:

--- Citat din: micaela din Joi, 04 Octombrie 2012, 23:15 ---yes. keep going and smiling.  :) :flori:

--- Terminare citat ---

Subscriu, ma recunosc si eu putin.  ;)
And learn how to trust again!  :flori:

Caroline:
These very last years, nu fac decat sa observ o mare concentratie de Balante in viata mea: prietena mea cea mai buna de 30 de ani incoace, sotul ei, sefa mea, un fost coleg de liceu si o fosta colega de facultate, cu care am ramas buni prieteni si cel putin 3 persoane din SC. Si care, culmea, toate au avut ceva de spus, care mi-a "vorbit" la un moment dat... Sa fie nevoia mea de echilibru?
Tot in plan amicitie, pe locul doi (cantitativ, nu neaparat si calitativ), urmeaza Berbecutii si Berbecutzele... incepand cu cumnatica mea draga. Zodie in care, zice-se, am ascendent. Iar pe plan sentimental, tot ce se afla nascut in perioada toamnelor tarzii, de la Fecioara pana la Sagetator. Coincidenta? Astept interpretarea profesionistilor in domeniu ::)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă