Aici se discuta > Subiecte generale
La multi ani! - Urari pentru toate ocaziile
Saturnianul:
Carmen, scuze. Am uitat sa pun ghilimele de rigoare. Trebuia să fie mă dau în "stambă" :)
carmentoma:
--- Citat din: Saturnianul din Joi, 08 Aprilie 2010, 15:31 ---Carmen, scuze. Am uitat sa pun ghilimele de rigoare. Trebuia să fie mă dau în "stambă" :)
--- Terminare citat ---
In acceptiunea mea, expresia "a te da in stamba" ar insemna ceva gen "a te face de ras" sau "a deveni ridicol" (ceva de genul) De asta n-am inteles ce vrei sa spui! Chiar cu ghilimelele de rigoare! Facem analiza pe text!! ;D :D :o
Saturnianul:
--- Citat din: carmentoma din Joi, 08 Aprilie 2010, 15:34 --- In acceptiunea mea, expresia "a te da in stamba" ar insemna ceva gen "a te face de ras" sau "a deveni ridicol" (ceva de genul) De asta n-am inteles ce vrei sa spui! Chiar cu ghilimelele de rigoare! Facem analiza pe text!! ;D :D :o
--- Terminare citat ---
Prea multă analiză nu face bine. Been there, didn't like it! ;D Dar nu mă provoca la analize că pot face d-astea. Şi, dacă e s-o iau, mă fac un pic şi de rîs. De ce? Păi George provine de la Gheorghe care, la rîndul său, se trage din grecescul "ghiorgios" care înseamnă "lucrător al pămîntului", "ţăran". Şi ştim cît de mult e cunoscut cu sensul său peiorativ. Cum e asta ca analiză pe text? ;D :D
Saturnianul:
Era "ghiorghios" acolo... :)
marcutza:
amintiri si surprize de neuitat aveti de povestit caci asa scrie in titlul topicului ;) si ma refer la zile de nastere, zile onomastice :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă