Aici se discuta > Subiecte generale

La multi ani! - Urari pentru toate ocaziile

<< < (15/353) > >>

Saturnianul:
Opa, a apărut @marcutza să ne tragă de urechi. Run for your life!  :D :D :P

Saturnianul:
@marcutzo, n-am astfel de amintiri. S-au petrecut demult şi le-am uitat :)

marcutza:
am inteles  ;)

carmentoma:

--- Citat din: Saturnianul din Joi, 08 Aprilie 2010, 15:44 ---
--- Citat din: carmentoma din Joi, 08 Aprilie 2010, 15:34 --- In acceptiunea mea, expresia "a te da in stamba" ar insemna ceva gen "a te face de ras" sau "a deveni ridicol"  (ceva de genul) De asta n-am inteles ce vrei sa spui! Chiar cu ghilimelele de rigoare! Facem analiza pe text!! ;D :D :o

--- Terminare citat ---

Prea multă analiză nu face bine. Been there, didn't like it!  ;D Dar nu mă provoca la analize că pot face d-astea. Şi, dacă e s-o iau, mă fac un pic şi de rîs. De ce? Păi George provine de la Gheorghe care, la rîndul său, se trage din grecescul "ghiorgios" care înseamnă "lucrător al pămîntului", "ţăran". Şi ştim cît de mult e cunoscut cu sensul său peiorativ. Cum e asta ca analiză pe text?  ;D :D

--- Terminare citat ---

Vezi: unde dai si unde crapa! Eu ma simteam cu musca pe caciula ca am deschis topicul! Credeam ca era vorba ca eu m-am dat prima in stamba! Si cand colo, tu cu numele!! Parerea ta! Numele e foarte frumos! George e si mai frumos (numele, ce credeai!  ;D) Unii ne inflamam, cum zicea cineva pe aici, cam repede?!??? ;D :D :-*

Saturnianul:
Carmen, nu m-am inflamat chiar deloc. Ai să fii surprinsă cred la întîlnire că nu mă enervez/inflamez aşa uşor. Doar că îmi place să intru în jocuri de genul ăsta şi profit de ocazii. Iar analiza pe text e o provocare pentru mine  ;D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă