Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Superoferta! SPA si relaxare la Aquapark Hajduszboszlo 2 - 6 noiembrie 2016

<< < (8/15) > >>

viorica samoila:
Buna, stiu ca urmeaza sa transmiteti instructiunile pt aceasta  iesire, intrebarea mea este la intoarcere la ora suntem in Cluj? Ma intereseaza in vederea rezervarii pe care tb sa o fac si pt intoarcere.
Multumesc si o zi placuta in continuare!

Ps pt Violeta si Gabi, care ati spus ca veti urca tot din Cluj, nr meu de telefon este 0745776227

admin:
De luni intram in linie dreapta cu aceasta excursie. O sa fac intreg planul de intalnire, de plecare si de intoarcere. O sa vad atunci cine doarme in Sibiu, ora la care sosesc aici pentru a-i transfera la Sibiel. O sa aveti toate informatiile in time!  :)

Ana Voiculescu:
Eu vin din Craiova si ajung pe 01.11 la pranz in Sibiu. Am nevoie de cazare.
Mai e cineva din zona care merge spre Sibiu?

PGabriela:
Viorica am citit in Feed-back-uri, ca se pleaca din Ungaria in jur de ora 9 :) inseamna ca in 4-5 ore suntem la Cluj. Si eu mi-am facut rezervare la autobuzele de la ora 14 incolo :)

PGabriela:
Singurul tau regret Violeta va fi ca ai stat asa mult pe ganduri si ai lasat sa treaca niste actiuni la care ai fi dorit sa participi, dar nu ai avut curaj sa te inscrii.
Dar recuperezi rapid – GARANTAT !!!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă