Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Superoferta! SPA si relaxare la Aquapark Hajduszboszlo 2 - 6 noiembrie 2016

<< < (7/15) > >>

Balaita Violeta:
Va salut Gabi si Viorica, ne vedem toate 3 in autogara FANY in CLUJ, eu cred ca vin pe la 9, dar sa asteptam ora( poate ramane 10.00) care ni se comunica pentru imbarcare. NU MAI AM RABDARE , VREAU SA TREACA MAI REPEDE TIMPUL !!!! Cine a mai fost, imi da si mie cateva detalii, in afara de balaceala cum ne mai petrecem timpul ?

MAC:
Violeta,la ''Feed-backuri,impresii,fotografii din excursii si vacantele noastre'' gasesti informatii despre excursii incheiate.La pag.3 poti citi despre Relaxare la SPA..2015.
Mai poti citi la ''Articole turistice",despre Puszta ungara:Hortobagy-pag.1 si O capitala a calvinismului:Debrecen-pag.2.
Timpul....il petrecem..  *|*

Dana Caragea:
Unele actiuni sunt "prevazute" si cu seri de dans, altele nu. Dar, daca acest lucru se doreste cu siguranta se va ivi si o posibilitate. Eu am fost anul trecut in primavara in aceasta excursie si in una dintre seri- cred ca singura cand nu am avut ceva programat de catre organizatori- am iesit la un local. Plecasem de la hotel cu intentia sa mai stam de vorba, sa ne mai cunoastem.... Restaurantul respectiv, Csarda, e foarte frumos amenajat in stil rustic, acolo era in toi o petrecere a unui grup de localnici, parca o zi de nastere sau de nume. Am intrat si noi cu grupuletul nostru, ne-am asezat intr-un colt, sa nu deranjam petrecaretii. Aveau o formatie care canta, deci era muzica live, e adevarat mai mult de-a lor, ungureasca, dar foarte antrenanta. Am comandat ceva, am consumat ceva, am stat noi ce am stat pe scaune pana nu s-a mai putut si atunci ne-am indreptat timid spre ring. Persoanele de la petrecere aveau cam in jur de 30 de ani, dar cand am inceput sa dansam nu s-a mai facut nicio diferenta, ungur, roman, mai tanar sau mai.... cu experienta. Am dansat si ne-am distrat impreuna cu ei, canta formatia rock, toata lumea dansa rock, canta formatia  muzica populara ungureasca, toata lumea dansa populara ungureasca. Si uite asa ad hoc am avut o seara de dans dintre cele mai reusite.

Balaita Violeta:
Multumesc, oricum ar fi , sunt sigura ca ne vom distra maxim  si ne vom relaxa,  am un sentiment foarte placut de cand m-am inscris......ca am stat mult pe ganduri, sa merg, sa nu merg...... nu aveam curaj. Acum abia astept. :dance:
 Weekend placut tuturor !

Marina M:
Buna ziua! E prima actiune la care particip. Eu voi urca din Sibiu, ideea este ca vin pe 1.11 si am nevoie de cazare, plus ca vin cu masina, care ar trebui sa ramana in parcare. Astept sa ma contactati. Multumesc frumos! P.S. Astept si sfaturi!  :blush:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă