Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Malta. Sejur si excursii pe insula. 29.09 - 06.10.2016

<< < (7/9) > >>

simo arad:
Multumim pentru urari si informatii...sirop de cactus, bine de stiut. Facem poze si le postam pentru inceput pe facebook ca sa ne laudam putin, apoi pe forum. Va doresc si voua voie buna, distractie faina si vreme insorita la sarbatorile toamnei!!!

krondia:
Neaparat sa incercati si iepurele, o alta specialitate malteza..  Merge bine cu Cisk, berea lor traditionala...
Si daca ajungeti in Medina musai sa va opriti si la Fontanella Tea Garden... Au acolo niste prajituri... si o terasa cu o vedere minunata asupra insulei
Vacanta faina sa aveti!

simo arad:
Multumesc. Despre specialitatea locala, iepure, am citit pe net, cat despre bere si prajituri ... sa fie primite  :). Eu nu am mai fost cu Sel, dar ma bazez pe el, care cunoaste locul, sa ne lumineze, sa vizitam cu grupul locuri faine si sa ne bucuram si de specialitatile locale.   

admin:
Cand va "reveniti" dupa vacanta, poate aflam si noi ceva despre locurile din Malta, despre ce ati vazut pe acolo... :) Si mi-as dori mult sa m si eu pozele voastre: office@singlescamp.ro

Dana Caragea:
Malta e o frumoasa destinatie de vacanta! Am vizitat multe din zonele de atractie de pe insula, am facut plaja, am mancat mancare traditionala malteza si ...am dansat! Temperatura in aceasta perioada de sfarsit de septembrie -inceput de octombrie este una foarte placuta, cu nopti calde si soare prietenos. Iar apa marii este ceva de neuitat! Ne-am scaldat in 5 locuri diferite, fiecare tarm fiind deosebit de celelalte si spectaculos in felul sau. Maltezii sunt oameni amabili si intelegatori cu turistii, vorbesc si limba engleza, mai "greu" a fost cu traversatul strazilor si cu directiile pe traseele de transport, pentru ca  sensul de condus e diferit de cel din tara noastra. Malta fiind sub influenta englezeasca in ultima perioada a adoptat sistemele din UK la directia de condus, electricitate, probabil si altele. Oricum autoritatile au facut impresia ca se preocupa de bunastarea si atmosfera de pe insula, transportul e bine organizat, bus-urile au aer conditionat si sunt cateva linii de sightseeing. Am avut ocazia sa ne bucuram si de o "Notte bianca" noapte a portilor deschise cand toate institutiile si-au deschis larg usile turistilor si strazile din Valletta au fost invadate de curiosi si petrecareti. Pe langa acestea municipalitatea a organizat si spectacole stradale cu defilare de fanfare, formatii de muzica, karaoke, actori, sculptori in gheata, jocuri de lumini, artificii...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă