Scrise de noi > Articolele noastre

Vreau sa am voie....

<< < (3/3)

liancar:
Am citit si eu acum vreun an cartea recomandata de Gigi. Il apreciez pe Goleman enorm. Iar cartea respectiva pot spune ca  m-a ajutat sa:
- inteleg mai bine si sa 'dreg' din problemele de comunicare inerente dintre parinte si un fiu adolescent rebel (asta pare deja pleonasm ... :);
- constientizez importanta inteligentei emotionale, a rolului crucial pe care il joaca in viata noastra, si sa incerc sa pun mai mare accent in educatia copiilor mei pe aspectul acesta.
O recomand si eu cu mare caldura.

steliana:
Mentinandu-ne in zona "interesanta"; pe langa recomandarea lui Gigi - de citit si rascitit IE - plusez cu "Experimentul intenţie" - Lynne McTaggart.

noiembrie:
Vreau sa am voie sa simt libertatea cu care ne-am nascut toti.
Se  zice ca nu trebuie sa meditam ca sa ajungem un Buddha, fiecare din noi suntem unul,
doar trebuie sa-l descoperim.
Vreau sa am voie sa renunt din cand in cand la minte, ptr. ca ea masoara timpul.
"nebunul e sub minte, misticul este deasupra ei, dar amandoi sunt liberi..."

noiembrie:
Vreau sa am voie sa ma ingrijorez cand vad la ce ore inca posteaza administratorul nostru.
Nu dau sfaturi ptr. ca nu e deontologic sa fac asta si nu e bine sa dai cand nimeni nu-ti cere .
Anul acesta a fost greu, multe excursii, enorma implicare, multa grija ca totul sa fie bine,nimeni sa nu supere pe nimeni...
Vreau sa am voie sa-i multumesc in numele tuturor,sa-i spun ca ne-am facut mari, ca ne ajutam unii pe altii, ca am prins
spiritul SC si-l pastram cu sfintenie si daca mai gresim tot noi reparam...
Stiu cativa din grupul de Maroc si sigur il vor ajuta pe Gigi sa se relaxeze cu ei,sa se simta in vacanta putin. Si apoi oamenii acelor locuri simt altfel si traiesc altfel.
Vreau sa am voie...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă