Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Maramures. Traditii, mestesugari, istorie si drumetii. 7 - 11 septembrie 2016

<< < (16/17) > >>

Dan_I:
Continuam cu drumetia de la Creasta Cocosului.

si am incheiat cu o masa copioasa :)

admin:
Dan_I felicitari si pentru fotografii si pentru intelegerea importantei comunicarii aici pe forum dupa excursie! Majoritatea celor noi au avut posibilitatea inainte de a se inscrie intr-o excursie sa vada, sa inteleaga cam ce s-a intamplat anul trecut, cam care a fost atmosfera, care este profilul celor care participa. Sunt convins ca au inteles si apreciat asta, doar ca majoritatea postarilor post excursie sunr tot a celor vechi. Ma bucur mult cand vad ca din cei noi se mai alatura cate unul doi celor care fac ceva pentru Singles Camp...Bravo!

krondia:
Foarte faine pozele, Dan, la fel de spectaculoase ca cele de anul trecut din Delta  :applause:. Multumesc mult de completare, sper sa isi mai faca si ceilalti curaj, conteaza mult aceste impresii pentru cei care vor sa isi faca o idee despre cum se desfasoara excursiile.

dcristina2001:
Multumesc Dan pentru fotografii! Sunt frumoase! Le-am descarcat sa le am si eu.

Dan_I:
 Multumesc si eu,  o sa le urc in weekend undeva la o rezolutie mai mare .

Birsana si mocanita..

Casa memoriala Stan Ioan Patras

la nea Toader

O poarta fermecata ca asta din care curge horinca sa tot ai la casa ta :D

undeva la Cascada Cailor, chiar daca era aproape gol cosul de gunoi, inca suntem departe de civilizatie.

La anul sunteti asteptati de aceste domnisoare cu bunatati :D

asa se incheiau ultimele seri..

dar si cu multa

asa ca in ultima zi am multumit pentru clipele petrecute pe aceste meleaguri

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă