Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Maramures. Traditii, mestesugari, istorie si drumetii. 7 - 11 septembrie 2016

<< < (14/17) > >>

krondia:
Da, am avut o vreme superba, doar cu soare, astfel incat am putut atinge toate obiectivele propuse. Grupul a fost unul fain, vesel, ne-am simtit bine impreuna cu Lidia, conteaza mult sa stii unde sa mergi ca sa te mai poti bucura de ce ofera - inca - batranul Maramures...

krondia:
Dupa calatoria cu mocanita, relaxarea a continuat cu o plimbare cu telescaunul la Borsa si o drumetie prin padure la Cascada Cailor - Muntii Rodnei -  cea mai inalta cadere de apa din Romania, avand o inaltime de 80 m repartizata pe mai multe trepte

O valtoare amenajata pe raza statiunii Borsa

krondia:
La Sapanta am vizitat Cimitirul Vesel precum si Casa memoriala Stan Ioan Patras, cioplitorul în lemn care s-a remarcat prin realizarea renumitelor cruci pictate din lemn în stilul popular maramuresean.

Casa memoriala Stan ioan Patras

Acasa la o localnica din Sapanta

krondia:
Manastirea Sapanta Peri a fost urmatorul obiectiv la care am tinut neaparat sa ajungem.
Aceasta se gaseste pe malul romanesc al raului Tisa, in parcul dendrologic Livada si a fost construita recent in amintirea vechii manastiri Peri.
Biserica ce poarta hramul Sfântul Arhanghel Mihail este cea mai inalta biserica de lemn din lume, 78 de metri, fiind inscrisa in Cartea Recordurilor.

totoescua:
A fost atat de placut si de bine in Maramures ca-mi vine sa  pun ceasul sa sune si sa o Iau la picior pe coclauri .
Un grup super vesel , oameni bucurosi de a fi impreuna , Lidia o fata de milioane , ne-a organizat drumetiile excelent astfel incat sa ne simtim toti bine indiferent de puteri .
E prima data cand merg in Maramures , este o parte din Romania absolut deosebita , curata , se vede de
La o posta ca oamenii sunt harnici , natura a dat mult dar vietuitorii acelor meleaguri au completat si respectat ce
au primit .
Incercati sa ajungeti in Maramures este deosebit tot ce vezi si daca mai mergi si pe multe este vacanta perfecta !

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă