Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Maramures. Traditii, mestesugari, istorie si drumetii. 7 - 11 septembrie 2016

<< < (6/17) > >>

ave caesar:
dcristina2001,
 eu vin din Recas, de langa Timisoara si am 2 variante: ori prin Deva, Cluj, Dej, Targu-Lapus si Surdesti, ori prin Oradea, Satu-Mare, Baia Mare si Surdesti. Internetul imi indica mai rentabil traseul prin Oradea, deci se pare ca voi trece prin Oradea. Pentru detalii ma poti suna la 0722968562.

dcristina2001:
Multumesc Ave Caesar. Nu m-am mai aventurat la drum lung vreodata si imi era putin teama sa ma aventurez de una singura.

IONICA DRINCA:
Buna ziua,
Am achitat integral ptr excursia din 7-11 sept. in Maramures si vreu sa stiu cand pot sa fac rezervare ptr. transport, Bucuresti-Viseul de Sus si retur??? Multumesc!

krondia:

--- Citat din: IONICA DRINCA din Luni, 22 August 2016, 17:31 ---vreau sa stiu cand pot sa fac rezervare ptr. transport, Bucuresti-Viseul de Sus si retur??? Multumesc!
--- Terminare citat ---

--- Citat din: krondia din Miercuri, 03 August 2016, 20:05 --- lista de transport se va deschide cu aproximativ doua saptamani inainte de plecare.
--- Terminare citat ---

Dana Brasov:
Pentru transportul din Brasov catre Maramures de unde ne luati si cam la ce ora aproximativ?

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă