Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
In fascinanta Tara a Luanei, Muntii Buzaului 19 - 22 august 2016
wonderland:
--- Citat din: lidia.Iasi din Miercuri, 17 August 2016, 18:01 ---Ora plecarii este 11.oo iar locul de intalnire este statia de benzina Agip Pacii (Bd Iuliu Maniu). Soferul va avea lista imbarcarii. Voi comunica pe forum nr lui de telefon imediat ce primesc informatia de la agentie.
Este posibil ca eu sa ajung putin mai tarziu decat voi (13.30 - 14.00) si va rog sa asteptati pentru cazare. Puteti lua pranzul sauu o cafea la restaurant cat asteptati.
--- Terminare citat ---
Ultima informatie postata, e si cea mai actuala, nu? Deci ora e 11.00. Restul sigur urmeaza, dupa cate scrie Lidia.
Uneori mai apar schimbari :thumbup: de ultima ora. Important e sa nu ne pierdem rabdarea si buna dispozitie. :flori:
Cat despre Agip sau Mol, eu nu sunt din Bucuresti, dar cred ca reperul cu Agip era foarte clar pentru cei mai vechi, o perioada lunga de timp de acolo se faceau plecarile. Totusi vad ca si almi_gabi a mai venit cu precizari.
In plus - si o mentiune de la Gigi, de pe alt topic:
--- Citat ---.E locul obisnuit de plecare a excursiilor noastre. (Iuliu Maniu) Numarul nu-l stiu exact, reper este statia de metrou Pacii aflata langa statie.
--- Terminare citat ---
Vreme buna sa aveti. Spor la bagaje!
Rodica_I:
Multam frumos , problema e sa nu fie plecarea mai devreme de ora stabilita , ca mie imi trebuie timp pentru "avant " ;D .
Si apoi... or mai fi ca mine care nu citesc tot sau citesc pe diagonala ;D .
Frumos e sa fim punctuali, indiferent de unde venim ;)
In concluzie ....luati-va "avant "sa fiti punctuale si.. punctual ... ca am vazut si un baiat ;) , nu uitati rucsacelele pline de voie buna *|*, pantofiorii de dans , ca cine stie poate or sa ne trebuiasca .... :dance:
lidia.Iasi:
:oops:Scuze!!! Ora este 10.00 la Benzinaria MOL (fosta Agip) din apropierea statiei de metrou Pacii
O gasiti pe googlemap la adresa MOL, Bulevardul Iuliu Maniu 194, Bucure?ti 061125
Dan se numeste soferul, tel 0756070782, nr masina B345NEW
Drum bun! Ne vedem maine
Rodica_I:
:worship: :worship: Eeee... ora 10 !
Myk:
Unde e baiatul ? ca eu nu l-am vazut O0
Cine imi rezerva si mie un loc :coolsmiley: ?
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă