Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

In fascinanta Tara a Luanei, Muntii Buzaului 19 - 22 august 2016

<< < (12/17) > >>

admin:
Drum bun si vreme faina! Sa va bucurati de locurile interesante de acolo si de povestile Dianei! Iar la sfarsit sa le spuneti si celor de aici ce ati vazut!

almi_gabi:
 Multumim Gigi. Vremea a fost faina ( vineri o mica ploicica, dar nu ne-a deranjat !!!; in rest soare - cum deja ne-am obisnuit !!! :) ) Si locurile ... ... extraordinare.
 Am revenit din muntii Buzaului dar inca mai am pe retina locurile acelea minunate - trovantii, muzeul de la Colti (chihlimbarul de Colti – cu varietatile lui coloristice !!!!), Alunis, asezarile rupestre ( pe care le-am gasit plecand din poiana Cozeanca),  cascada Casoca ( la care eu am ratat drumeagul - cu tot semnul scris cu rosu care indica ca acolo este cascada !!!  ;D; ) , barajul si lacul Siriului, vulcanii noroiosi.
 Drumetiile noastre ne-au dus prin locuri inca salbatice si care isi pastreaza naturaletea. Un pic de mister si povestiri ale intamplarilor din trecut in care se impletesc datele stiintifice cu imaginatia oamenilor locului dau o nota aparte zonei.
Am facut o multime de fotografii, as fi luat cu mine fiecare colt de natura, fiecare poteca. Revin mai tarziu  si cu cateva instantanee sa vedeti cat de frumos este pe acolo.  :thumbup:
Ma bucur ca am fost impreuna si v-am cunoscut, ca am petrecut impreuna momente placute.

Rodica_I:
De acord cu tine pe langa peisajele care te lasa fara suflare ...mai ales daca esti in urcare :)..., ai uitat focul de tabara  ;D la care ar fi putut participa toata lumea   :bow:
Fetelor sa stiti ca noi am fi plecat la culcare cu mult ininte de ivirea zorilor :angel: ..dar ne deranja muzica din difuzoarele de pe partea voastra ... :giggle:
Va imratisez cu drag pe toti si toate,  :kissing: astept fotografiile

Pentru cele care voiau sa doarma in ultima seara ...cu mare drag va spun ca ...
! No longer available

Rodica_I:
Dragelor si cei doi dragi :kissing:, inteleg ca sunteti suparate ca nu ati reusit sa faceti o poza din care sa nu lipsesc eu   :angel:... (glumesc )dar totusi, vreau si eu adresele  de e-mail si cateva poze macar ,  nu de alta dar trebuie sa va trimit cele 6 poze facute de mine  ;D

Iar cei care ati facut poze in ultima seara va rogggg :worthy: :worthy: trimteti pozele si apoi stergeti ce nu va intereseaza , atentie .. nu invers  :D
vreau si pozele cu dorinte  si cele cu " artistele " cea cu "trovantu si trovanta"  nu tin neaparat sa ajunga la mine , mi-e suficienta cea "geamandura" din Herculane

almi_gabi:
Am trimis azi fisierul cu fotografiile facute de mine tuturor celor din lista transmisa de Lidia.
Rodica apari si tu pe undeva pe acolo, intr-un colt !!  ;D

Si incep  sa trec si aici cateva instantanee pe care le-am facut in excursie.
Intai trovantii, care intradevar seamana cu niste OZN -uri esuate pe aceste meleaguri.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă