Scrise de noi > Articolele noastre

Există prietenie după dragoste?

<< < (2/17) > >>

wonderland:
Crystyna2000, am subscris si eu, de cand am citit. Acum, confirm. :strong:

cartex:
     Am vazut de curand un film taiwanez pe Cinemax ( acolo sunt filme cu subiecte interesante,altfel decat cele comerciale) in care un cuplu tanar s-a despartit dupa scandalurile de rigoare si apoi au pastrat o legatura pur si simplu doar sexuala   care se pare ca functiona foarte bine  :-\. Asta pana cand i-a zis el ca se insoara cu alta , dar are o camera secreta in care sa continue sa se vada in acelasi fel :uglystupid2: ...deh, barbatii, tot barbati!
    Situatiile sunt diverse de la un cuplu la altul, dar si eu cred cu tarie ca dupa consumarea unui act de iubire cu tot ce implica , nu mai este posibila prietenia...deja am dat si am incercat tot ce am avut mai bun in acea situatie , pentru ca o relatie de iubire implica si prietenia , altfel este doar sex sau interes pur..
    Aaaaa!!! Si nu v-am zis cum a reactionat eroina la aflarea vestii ca partenerul de sex si fostul iubit se insoara...a fost siderata , s-a ridicat cu privirea nebuna si evident, nici nu s-a mai uitat in urma ei la barbatul nebarbat  :)  Ce fiinte incurcate mai suntem si noi , femeile ... :angel:

wonderland:
Cartex, hello, parca nu te-am mai zarit in ultima vreme  ::)

--- Citat din: cartex din Sâmbătă, 11 Noiembrie 2017, 11:45 --- Ce fiinte incurcate mai suntem si noi , femeile ... :angel:

--- Terminare citat ---

Noiiiiii? Da, ne lasam suntem incurcate. De altfel, noi suntem reprezentarea simplitatii, simplicitatii si simplificarii. Mai ales cand ni se fac propuneri de situatii complicate.  8)

cartex:
   Wonder, aici sunt si am fost... spectatorul care urmareste scrierile frumoase ale tale si ale altor colegi, ce tin forumul la nivelul de vibratie inalta , sa poata sa indrume , sa ajute si sa capete incredere si cei care vin si nu prea inteleg ce se face prin SC.... Tot respectul si admiratia :flori:
   On topic : exista prietenie dupa dragoste, exista prietenie frumoasa si libera , fara asteptari sau frustrari ...dar nu cu ex-ul ;D ! Pentru ca dupa, esti dezinhibat si eliberat ( recunosc ca trebuie muncit un pic la asta ;) ) si poti , in sfarsit , sa abordezi si altfel relatiile  :yeah:

Eugenus:
     Eu cred ca orice relatie care se stinge lasa in suflet o rana sau macar un gol. Sa poti sa-ti intalnesti fostul partener sau sa-i oferi mici servicii dezinteresat coincide cu vindecarea sau mai bine zis cu o eliberare de trecut. Nu cred ca-i imposibil sa-ti repecti fostul partener chiar daca in anumite circumstante te-a ranit sau dezamagit. Pana la urma suntem cu totii oameni!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă