Scrise de noi > Articolele noastre
Există prietenie după dragoste?
noiembrie:
Frumos !
In viata nu e suficient sa crestem fizic,sau sa adunam valori materiale.
Sa evoluam,si asta este o dovada !
Eugenus:
Multumesc pentru apreciere si pentru asentiment!
cartex:
Da, asa e , sunt de acord si cu golul ramas si cu rana ...dar , ca orice rana , se vindeca fara atingerea obiectului care a provocat-o...
Dupa mine , intalnirile si serviciile ( hmmmm, nu-i ciudat? Doar servicii...) nu fac decat sa prelungeasca durerea si ancorarea gandurilor intr-un trecut care s-a consumat....gata!!! Incepe o alta etapa !
Este o vorba " raul trebuie taiat de la radacina"... sunt foarte curioasa daca te poti "trata" in conditiile intalnirilor dese cu ex ul sau ex a.... ::)
wonderland:
Cartex, multumesc pentru apreciere. si, da, am si eu aceeasi curiozitate. ;)
Eugenus, fiecare cu experienta si trairea sa. Ce inseamna sa oferi mici servicii dezinteresate? :faint:
Ceva de genul: ne-am despartit, ne-am ranit reciproc, dar uite eu vreau, in timp ce ne vindecam ma ofer sa-ti car sacosele de la piata, sa te duc cu masina la serviciu, sa iti repar vreo priza...
Cel care ofera o fi dezinteresat, dar gesturile lui pot trezi confuzie si, mai rau, speranta ca e un soi de incercare de revenire.
Si in fapt e posibil ca in spatele ofertei dezinteresate sa stea o intentie neconstientizata de a tine persoana agatata emotional de tine, dar fara ca tu sa iti ei vreun angajament. Caci, nu-i asa, tu pur si simplu ofereai servicii dezinteresate... Dar de fapt e un soi de negare a faptului ca parca ai vrea inca sa simti ca esti important in viata ei. Vrei sa stii ce face, daca inca mai sufera, iar faptul ca iti accepta serviciile e un soi de confirmare ca nu poate trai, nu se poate descurca fara tine...
Brrrr... cat se complica lucrurile daca incepem sa facem astfel de sondaje.
Nu o lua personal, am folosit persoana a doua, asa ...generic, nu cu referire la tine.
Nu cred nici eu ca-i imposibil sa-ti respecti fostul partenerul, poti chiar sa si pastrezi o amintire frumoasa a momentelor bune traite impreuna. Nu-i negi calitatile, doar ca nu mai poti trai cu ceea nu a generat sfarsitul relatiei. Iar sfarsitul relatiei nu inseamna ca inchei cu ce a fost urat sau greu de suportat si pastrezi ceea ce va face sa va intelegeti si sa va simtiti minunat impreuna. Ca altfel n-ar mai fi despartire ci, dimpotriva o repunere a relatiei pe o directie mai buna, o evolutie, nu?
wonderland:
Uau!!! Mai clar de atat nu se poate, nu? :faint: :2funny:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă