La inceput a fost cuvantul...dupa care a urmat fotografia...
Embo a fost mai mult decat generos in amanunte si prezentarea grupului. Pentru cei ce ezitau sa se inscrie, neavand timp sa citeasca sau sa inteleaga dincolo de cuvant,
cred ca e de mare ajutor.Sa nu intelegeti ca nu am fi mandri de noi, dimpotriva, avem povestile noastre, nu traim monoton, stim sa primim dar sa si dam.Uneori trebuie sa ne protejam,
sunt multi dornici sa dea cu pietre, inainte de orice si in orice misca altfel decat ei...
In alta ordine de idei suntem datori cu episodul doi, ziua de duminica , impreuna cu Gigi, in Sibiu, insotiti de acelasi soare generos, mai prieteni decat in ziua precedenta,savurand fiecare clipa
stand la o cafea la terasa, mancand un porumb sau o inghetata, pe strada animata cu oameni mai putin stresati .
Case proaspat zugravite, vitrine imbietoare, afise cu concerte ale filarmonicii,turisti, podul Minciunilor, cafeneaua cu panorama, muscate si multa culoare.
Undeva , in sufletul meu, regretul ca nu mi-am luat ramas bun asa cum se cuvine de la unii dintre noi ce au plecat mai devreme, sau de care m-am pierdut pe strazi.
Va urma si episodul trei, drumul spre casa al grupului din microbus, cu escala in Madeira si sosire la Bucuresti Otopeni. Trimitem nota de plata lui Gigi.