Autor Subiect: Sarbatoarea Toamnei 30 septembrie - 2 octombrie 2016 Editia VI  (Citit de 62578 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Rami

• Full Member
  • Mesaje postate: 213
Re: Sarbatoarea Toamnei 30 septembrie - 2 octombrie 2016 Editia VI
« Răspuns #150 : Joi, 29 Septembrie 2016, 23:51 »
Nu-i problema! MA BUCUR DACA AM PUTUT SA-TI FIU, SA VA FIU DE AJUTOR!
Ne vedem dimineata!
NOAPTE BUNA! :)

Offline Rami

• Full Member
« Răspuns #151 : Duminică, 02 Octombrie 2016, 20:33 »
Buna seara, buna seara!
Rami sunt!
Cred ca destul de putini, din cei care au fost la Sibiel, au ajuns acasa!
Noi, cei din Bucuresti, Ploiesti, tocmai am trecut de Brasov!
Nu stiu cum a fost pentru voi,adica, pararea catorva am aflat-o!
PENTRU MINE A FOST O EXCURSIE SUPER DE SUPER! *|* :dance:
TOTUL A FOST SUPER!
Am mai fost in excursii, dar,ca niciuna nu a fost ca ASTA!
Am reintalnit prieteni din excursia de la Azuga, si mi-am mai facut o multime, o multime de prieteni!
Am degustat numai si numai BUNATATI, am "rupt"podelele dansand, am aflat o multime de lucruri de la Gigi,TOTUL, OAMENII,ATMOSFERA ,primirea facuta de Samiza in costum sasesc, TOT SI TOATE AU FOST SUPER
Am fost 70 de participanti, din toata tara,dar parca ne stiam dintotdeauna!

Am degustat si ne-am gandit si la cei care DIN PACATE NU AU PUTUT VENI!
MESAJ PENTRU CEI CARE NU AU PUTUT VENI, SI PENTRU CEI CARE NU AU FOST NICIODATA LA SARBATOAREA TOAMNEI LA SIBIEL

Offline Rami

• Full Member
« Răspuns #152 : Duminică, 02 Octombrie 2016, 20:36 »
LA ANUL SA NU RATATI SARBATOAREA TOAMNEI DE LA SIBIEL!
SANATATE MULTA TUTUROR SI SA AVETI SPOR IN TOATE!
                CU MULT DRAG Rami :)

Offline Rami

• Full Member
« Răspuns #153 : Duminică, 02 Octombrie 2016, 20:59 »
Am uitat sa va spun! A fost interesant sa aflu cine se afla in "spatele" pseudonimului si al pozei de profil!
Acum chiar o sa stiu cu cine "vorbesc" ;)

Offline doina savu

• Full Member
  • Mesaje postate: 102
  • Bine ai venit in grupul nostru!
« Răspuns #154 : Duminică, 02 Octombrie 2016, 22:47 »
Buna seara. Acum 1 an am fost prima data la acest eveniment si mi-am promis sa nu ratez evenimentele urmotoare si bine am facut. Am avut un w-e pe cinste, am petrecut cu oameni care se bucura de viata si nu au frustrari, complexe, m-am bucurat sa reîntâlnesc unii participanti dar sa cunosc oameni noi. Am mâncat ffffff bine, astfel încât am trecut pe dieta proteica, dar nu regret nici un exces culinar facut. Ptr cei care nu au fost înca, e o sansa care nu trebuie ratata (parerea mea).
Doina

Offline mirelam

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 96
« Răspuns #155 : Luni, 03 Octombrie 2016, 00:21 »
Buna seara, am revenit cu multa voie buna, dupa un week-end plin de surprize si bunatati...o adevarat sarbatoare a toamnei...norocosi de vreme foarte buna, multa veselie, multe activitati, oameni minunati, atmosfera de exceptie! Multumiri organizatorilor: Samiza si Gigi si echipei de la Sibiel si tuturor participantilor. Sa ne revedem cu drag la urmatoarele excursii, pupicii la toata lumea!!!! :thumbup: *|* :flori:

Offline EmBo

• Hero Member
  • Mesaje postate: 907
« Răspuns #156 : Luni, 03 Octombrie 2016, 09:30 »
Cele/Cei care doresc sa primeasca pozele facute de mine in aceasta actiune, trimiteti un mesaj la adresa de e-mail: embo@mail.com.

Offline ave caesar

• Full Member
  • Mesaje postate: 120
« Răspuns #157 : Luni, 03 Octombrie 2016, 10:59 »
A fost o adevarata sarbatoare a toamnei. M-a impresionat decorul cu produse si recolte ale toamnei, gazdele ospitaliere, grupul degajat si vesel, muzica asortata pt toate gusturile si nu mai zic de mancare care a fost cu adevarat traditionala, gustoasa si din belsug. Multumiri organizatorilor si succes pe mai departe.

Offline Lavy

• Full Member
  • Mesaje postate: 157
  • Let's do it!
« Răspuns #158 : Luni, 03 Octombrie 2016, 11:09 »
Buna ziua
Am revenit la munca ...dupa un weekend superb in compania unor oameni minunati si intr-un peisaj de basm .Mii de multumiri organizatorilor ....a fost mirific.
Multumiri si salutari de la Craiova !

P.S As vrea si eu pozele realizate de Gigi  :)
Ce nu te doboara te face mai puternic -  Nietzsche

Offline lavinia

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 70
« Răspuns #159 : Luni, 03 Octombrie 2016, 11:17 »
A fost un eveniment f frumos, primirea participantilor m a impresionat f mult,ospitalitatea gazdelor,bucatele traditionale excelente,plimbarile in natura, activitatile sportive,muzica si veselia tuturor.A fost un grup excelent.Recomand acest eveniment pentru potentialii membrii SinglesCamp.Multumiri si mult succes in continuare!

Lavinia

Offline noiembrie

• Hero Member
  • Mesaje postate: 759
« Răspuns #160 : Luni, 03 Octombrie 2016, 16:38 »
Si uite asa am simtit din nou ca ce e frumos se termina repede...
Dincolo de multumirile noastre pentru gazde as multumi naturii pentru vremea minunata.
Iubesc soarele de toamna, blandetea lui, aerul curat, susurul izvorului, roua din zori, buburuzele care se ingramadisera
sa ajute fetele din SC. sa-si orienteze viitorul...
M-am simtit ptr. cateva clipe cercetas la "palcul rosu",am admirat un luminis de branduse in loc de ciuperci si mi-au placut oamenii care coseau otava.
In excursia din Fantanele , tesuta pe sirul povestii Anei si a lui Ion,v-am cunoscut cate putin pe fiecare.
O doamna cu ochi albastri ca marea repetand pasi pentru ca muzica din sufletul ei suna altfel, in acorduri de vioara.Un domn de o mare putere interioara
mangaind caii din poiana cu meri salbaticiti si batrani care inca dadeau roade.Foarte multi domni draguti care au rupt via ca sa ne dea noua, Evelor, struguri.

Satul parea  pustiu, desi casele erau locuite.
Poate eu as fi vrut sa-l zaresc pe Ion, in camasa lui lunga alba, cu palaria in mana, in fata casei Anei, cu gandul la Florica.
Poate am sa mai scriu.
Unul dintre domnii de la Sibiel a afirmat ca s-a resetat. Si a avut dreptate. Asa cred ca simtim multi dintre noi.

Offline DB-01-VIN

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 51
« Răspuns #161 : Luni, 03 Octombrie 2016, 19:34 »
Seara buna tuturor ! Ce mai pot adauga in plus fata de cele spuse de cei dinaintea mea despre aceasta minivacanta? Ma consider foarte norocos (inca o data in viata) pt.alegerea facuta si decizia de a participa in locul lui Tinu la intrunirea de la Sibiel. Eu nu mi-am prea facut prieteni, mi-am facut mai multe prietene (pt. simplul fapt ca noi barbatii eram f.putini cu care m-am inteles f.bine). Insa marea mea satisfactie a fost faptul ca am nimerit intr-un grup de femei extraordinare care au avut grija de mine fiecare cum au putut, m-au rasfatat, m-au facut sa ma simt extraordinar. Asteptarile mi-au fost depasite cu mult fata de ce ma asteptam sa gasesc la fata locului. Din Brasov la Craiova, din Ploiesti la Bucuresti, toate ati fost extraordinare doamnelor. Sper ca macar printr-un zambet, un pas de dans, etc m-am revansat fata de voi. Si cum NU imi place sa raman dator, la propunerea Samizei si a lui Gigi, ma pun la dispozitia voastra pt. viitoarele intruniri si daca vor fi doritoare, vom face orice fel de activitate in functie de preferinte: dans, aerobic, etc. Va salut inca o data si inchei prin a spune ca astept cu nerabdare o viitoare actiune in care distractia sa fie cel putin la fel de mare ca si la Sibiel. Va pup dulce pe toate. Il salut si pe Embo cu care am jucat tenis de masa, si pe cei cativa barbati care au participat la acest eveniment.

Offline ANCA.G

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 38
« Răspuns #162 : Luni, 03 Octombrie 2016, 20:20 »
Desi am o perioada foarte aglomerata cu niste probleme familiale totusi tin sa spun si eu cateva cuvinte - mi-au placut cazarea, locatia - imprejurimile, amanuntele pe care Gigi nu le-a omis in organizarea evenimentului , grija de a organiza activitati pentru fiecare participant, daca incep sa spun ceva despre Sibiu nu ar mai trebui sa ma culc astazi - imediat ce ma linistesc putin voi incepe sa postez si eu pozele pe care le-am facut - si nu in ultimul rand au contat foarte mult persoanele pe care le-am cunoscut si cu care am petrecut aceste minunate zile. Eu ma pregatesc de Maroc asa ca probabil voi veni de acolo si mai incantata . Va multumim dragilor tuturor celor care ati concurat la organizarea acestui minunat eveniment.

Offline Rami

• Full Member
« Răspuns #163 : Luni, 03 Octombrie 2016, 20:52 »
Buna seara Suleyman ;)
Nimeni nu e perfect! Tu,te-ai cam rasfatat zilele astea! Ai si avut din belsug posibilitatea de a fi rasfatat!
Aseara te-am cam certat noi ca ai intarziat,dar toti eram obositi,iar tu,erai fermecat de spiritul Craiovei :giggle:,ceea ce pana la un punct era normal! Oricum nu ar strica,ca data viitoare sa fii putin mai atent la punctualitate!
Si asa cum chiar tu ai spus,sper ca data viitoare cand ne vedem sa nu mai fii asa de" zgarcit" in a ne invata si pe noi putin din ceea ce stii tu! ;)
SANATATE MULTA, ZILE FRUMOASE, SI NOPTI CU VISE DIN ALEA DE CARE AI AVUT SI LA SIBIEL! :giggle:
                                 CU DRAG,Rami :)

Offline EmBo

• Hero Member
  • Mesaje postate: 907
« Răspuns #164 : Luni, 03 Octombrie 2016, 21:59 »
Poze, poze, poze...
O sa pun aici imagini de la "Sarbatoarea Racoltei 2016" care nu contin participanti din SinglesCamp sau, atunci cand contin, chipurile sunt blurate, conform regulilor forumului.