Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Sarbatoarea Toamnei 30 septembrie - 2 octombrie 2016 Editia VI

<< < (7/44) > >>

wonderland:

--- Citat din: admin din Vineri, 08 Ianuarie 2016, 20:43 ---Transport. Cand ne apropiem de actiune, o sa deschidem pe forum o lista pentru inscrierea la microbuz de Bucuresti. Pretul transportului nu intra in tariful excursiei si se va achita impartind valoarea cursei la numarul de pasageri. Un transport cu microbuzul Bucuresti - Sibiu - Bucuresti = 600km*2,2RON/km*1,20 TVA + 300 masa si cazarea soferului.

--- Terminare citat ---

zamfirache lenuta:
 *|* *|* *|*Salutare, tuturor!!!
Eu sunt din Botosani, particip la acest eveniment,...si as dori sa stiu daca mai este cineva din zona Moldovei...poate calatorim impreuna.
Mail-ul meu: zamfirache.lenuta@yahoo.com.
O zi frumoasa,va doresc!

limited_edition:
Salutare

Pt deplasare din Bucuresti am libere 3 locuri la mine in masina. Amatori?

TIRCA LAURA:

--- Citat din: zamfirache lenuta din Miercuri, 24 August 2016, 11:02 --- *|* *|* *|*Salutare, tuturor!!!
Eu sunt din Botosani, particip la acest eveniment,...si as dori sa stiu daca mai este cineva din zona Moldovei...poate calatorim impreuna.
Mail-ul meu: zamfirache.lenuta@yahoo.com.
O zi frumoasa,va doresc!

--- Terminare citat ---

Eu sunt din Piatra Neamt. Asa ca, daca va fi cazul, cred ca ne putem organiza impreuna. Totusi, este cam devreme sa facem un plan de calatorie acum. Poate sunt mai multe persoane din zona, si atunci, s-ar jusifica inchirierea unui mini/maxi autocar. :)
Rabdare!!!!! Cei care vor sa ajunga la Sibiel.... nu raman in drum.... ;)

doina savu:
Bun?. Ref locuri libere, m-ar interesa. Pls call me 0724246763. Doina

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă