Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Sarbatoarea Toamnei 30 septembrie - 2 octombrie 2016 Editia VI

<< < (6/44) > >>

costinjb:
Multumesc,am s? sun luni.S? aveti vreme bun?.

Elizafaith:
Buna dimineata,
Si pe mine ma intereseaza sa particip la SarbatoareaToamnei, daca mai exista locuri disponibile...

wonderland:
Daca la editia a VI-a e nevoie de 3 pensiuni, oare la a X-a vor fi ajungand toate pensiunile din Sibiel? :faint: :2funny:

Oricum, pentru cei interesati, cred ca ultimul mesaj de la agentie e relevant.

--- Citat din: Bon Voyage din Miercuri, 17 August 2016, 16:35 ---Nr de inscrisi la aceasta actiune este f mare si depaseste capacitatea locurilor de cazare de la Pensiunea Sibiel cit si de la urmatoarea pensiune rezervata . Am  rugamintea ca cei inscrisi deja sa transmita pe e-mail agentiei daca rezervarea ramine ferma .In cazul in care voi primi raspunsuri afirmative voi extinde nr de locuri de cazare si voi rezerva cea de-a treia pensiune.

--- Terminare citat ---

Eu inteleg ca s-au cam ocupat locurile si la Pensiunea Sibiel si la Andrei. Pentru situatia finala si decizia extinderii (sau expanisunii?!) cazarii si in a treia pensiune...se asteapta rezervari ferme. Pe principiul primul venit, primul servit.
Eu zic sa nu mai intrebati ci sa rezervati si sa achitati. Nu de alta, dar imbulzeala se anunta mare si paranghelia pe cinste!D :)

PS - rezervarile se fac aici: http://www.singlescamp.ro/eveniment/sarbatoarea-toamnei-30-septembrie-2-octombrie-2016-editia-vi/

Doris:
Eu am achitat avansul pentru Sarbatoarea Toamnei si voi participa negresit! :)
Saptamana viitoare voi achita si restul cv . Sper ca am locul rezervat pt pensiunea Sibiel !?

doina savu:
Bun? seara. Ref transport Buc-Sibiel, exist? ?i varianta microbuz? Poate mi-a sc?pat mie aceast? info. 
Ref over looking, cred c? ar trebui deschis? lista Ptr 2017!  Ce p?rere ave?i? Va doresc o sapt rodnic?!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă