Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Cooking Camp 28 - 30 octombrie 2016

<< < (6/20) > >>

ciprian500:
Buna seara, eu as dori sa vin, un singur loc

doina savu:
buna seara. daca are cineva un loc liber in masina cu plecarea din Bucuresti si nu il/o deranjaza sa ma ia in masina, pls contact me: savu.doinita@gmail.com sau 0724246762. multumesc

Misona:
Seara buna tuturor!Legat de transport, cred ca se va organiza microbuz din Bucuresti,sau cel putin asa este anuntat de Gigi in descriere si asa a fost in anii trecuti. Deci facem gasca de la 10 dimineata?

Dragan Daniel Valentin:
buna Misona! cred ca ar trebui sa facem o mica lista sa vedem cati mergem cu transportul organizat din Bucuresti,ca sa stim o treaba. ca asa daca unul,altul zic:eu vin cu masina,bicicleta,etc.nu vom sti cati vom fi la transport si nici daca se va organiza.eu cred ca se va organiza,dar cred ca ar fi bine sa facem treaba asta

wonderland:
Daniel, stii cum e, cine are o idee, e bine sa o puna si in aplicare :giggle: Nu e interzis ca cei mai vechi sa dea o mana de ajutor la organizare. Cred ca e important pentru organizatori, dar si pentru participanti sa se vada  cati doritori sunt pentru transportul organizat (neinclus). Daca se fac grupaje pe masini si sunt prea multi inscrisi la microbuz, cu siguranta nu se va putea organiza (sau nu la pretul afisat) si toata lumea trebuie sa-si gaseasca alternative. 

Pentru cei noi - lista se ia cu copy paste (NU quote, nu reply)  fiecare se adauga cu prenume, initiala numelului si locul de imbarcare daca nu urca din Bucuresti :). Succes!

Lista doritori transport microbuz Bucuresti

1.
2.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă