Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Cooking Camp 28 - 30 octombrie 2016
bruno:
--- Citat din: GabrielaIV din Vineri, 30 Septembrie 2016, 08:24 ---Buna ziua , tuturor!
Eu plec din Bucuresti cu masina.Daca mai doreste cineva sa mearga cu mine , sa ma anunte.
O zi frumoasa!
--- Terminare citat ---
Daca mai ai un loc in masina as veni cu tine. Vin de la Constanta cu autocar si ne intilnim undeva. Adresa ma email brunissi@libero.it sau Telefon 0736939330
DB-01-VIN:
Seara buna tuturor. Mi-am facut timp si am intrat pe forumul acestui eveniment. Inteleg ca nu mai sunt locuri disponibile? Daca se elibereaza vreunul sau daca Gigi gaseste vreo solutie prin care sa fiu inclus particip cu mare drag. Ma angajez sa ma ocup de arderea caloriilor participantilor.
Misona:
--- Citat din: florin stoica din Marți, 11 Octombrie 2016, 21:12 ---buna tuturor
datorita unor probleme nu o sa mai pot veni la aceasta actiune daca cineva e interesat de un loc pot fi contactat la email florin_30ab@yahoo.it
mersi si distractie faina la toti.
--- Terminare citat ---
Cred ca trebuie sa il suni pe Florin, stiu ca el nu mai poate participa si isi cedeaza locul
DB-01-VIN:
Mersi de informatie. Nu am nr. lui Florin insa i-am dat un mail. Astept raspuns. Numai bine.
DB-01-VIN:
Am rezolvat formalitatile. Vin in locul lui Florin. Am discutat si cu Samiza. Inca nu se stie daca va fi vreun transport organizat cu plecare din Bucuresti. Daca exista vreun loc in masina pt. cei care pleaca din zona Bucuresti, etc spre Bran as fi bucuros sa il ocup. As prefera compania altora decat sa vin singur cu masina mea.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă