Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Descopera Dobrogea de Nord 14 - 16 octombrie 2016

<< < (17/23) > >>

theo365:
Hello,
Ma adresez Violetei Leu ( Braila) ,
In cazul in care doresti sa te intalnesti cu grupul , vineri si deasemeni sa vii la cina , te rog frumos lasa-mi un mesaj cu datele tale de contact pe adresa mea de e-mail theo365@yahoo.com , sau sunandu-l pe SEL - 0722351482 

Violeta_br:
Buna Teo,

Ti-am trimis un e-mail. Aveam de gand sa il sun pe Sel, dar daca a aparut aceasta oportunitate am profitat de ea imediat. :-)
Da, doresc sa ma alatur grupului si o voi face dupa ora 16:30. Mi-ar face placere sa vizitez orasul (cine stie ce nouati voi descoperi?!?) :-),  si sa i-au cina cu voi.
Mai mult sunt super-incantata ca ne intoarcem prin Braila! Celelalte variante transformau intoarcerea acasa intr-o mica aventura.

Toate bune,

Violeta

Lavy:

--- Citat din: SEL din Luni, 10 Octombrie 2016, 12:38 ---Plecarea va fi vineri 14.102016 la ora 10 din fata MC Donalds Dristor-adresa-Soseaua Mihai Bravu nr 307, care se afla vis a vis de Dristor Kebap si in apropierea statiei de Metrou Dristor.Autocarul va fi parcat spre directia autostrazii A2 deoarece asta va fi directia de deplasare.Traseul va fi Bucuresti-Drajna-Slobozia-Braila.Vom ajunge la Lacul Sarat in jurul orei 14,dupa cazare,o mica plimbare prin statiune si eventual masa de pranz(cine doreste ) vom pleca in grup la Braila pentru vizitarea orasului si masa de pranz.Daca doreste cineva sa se urce in autocar pe traseu,va rog sa-mi comunicati !! Numarul masinii si telefonul soferului vor fi comunicate pe site in ziua premergatoare plecarii.

--- Terminare citat ---
Sel, s-a aflat cumva numarul autocarului si telefonul soferului pentru miine dimineata?

SEL:
Numar inmatriculare autocar B294NEW iar telefon sofer Bogdan 0756070783...nu uitati sa va luati incaltaminte adecvata si de mers pe jos si ceva pt o eventuala ploaie.

Violeta_br:
Buna dimineatza tuturor!

Vremea e superba azi la Braila! Cam frig totusi. :-)

Calatorie placuta!

Violeta

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă