Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Descopera Dobrogea de Nord 14 - 16 octombrie 2016

<< < (16/23) > >>

wonderland:
Si, uite asa, s-a rezolvat de la sine si problema celor care au nevoie sa se intoarca in Braila. :)

Lavy, in general pe lista de transport se trece locul de imbarcare doar daca participantul se urca de pe traseu,  nu de la puncul de plecare :)

Nu o lua ca pe o critica, ci ca pe o simpla indicatie de la un membru mai vechi. Oricum, esti o draguta  :kissing: Imi plac grija, constiinciozitatea de a-ti insusi spiritul SC si prezenta ta activa pe topicul excursiei. Clar, ai potential de membru Singles Camp.
 *|* :thumbup:

Lavy:

--- Citat din: SEL din Miercuri, 12 Octombrie 2016, 00:30 ---Datorita faptului ca sambata, la aceeasi ora cu noi, mai era programat un grup de 25 de persoane la Crama Regala pentru o onomastica  ( unde nu exista decat o singura sala mai mare si un singur oenolog disponibil ),am hotarat ca degustarea sa o facem duminica la sfarsitul turului nostru prin Dobrogea.
Astfel întoarcerea la Bucuresti se va face tot prin Braila ( trecandu-se cu bacul la Macin ).Traseul pentru zilele de sambata si duminica se modifica astfel:
Sambata:Braila-Viziru-Giurgeni-Nicolae Balcescu-Targusor-Cetatea Histria-Baia ( cazare )
Duminica:Baia-Capul Dolojman-Cetatea Enisala-Padurea Babadag-Slava Rusa-Macin-Braila-Slobozia-Bucuresti
 La Crama se degusta 5 soiuri de vin ( pe langa  explicatiile legate de soiuri ,productie,temperatura de servire etc )avem si platouri de gustari reci formate din :brânzeturi,mezeluri crud-uscate,masline si legume de sezon plus 0,5 l de apa carbo/plata.Pretul este de 80 de lei de persoana.
Vineri seara la Braila o sa mancam la restaurantul :Rezidenta Dutzu.O sa va trimit pe mail meniul urmând ca vineri dupa plecare sa-mi comunicati ce ati dori sa mancati pentru a face o centralizare pe care sa o transmit restaurantului pentru ca ei sa fie pregatiti si timpul de asteptare sa se micsoreze.
La Braila vom avea un ghid local care ne va insoti in oras si ne va indruma si povesti despre obiective si istoricul orasului.

--- Terminare citat ---
Multumim pentru informatii Sel!
O intrebare : Cumva o estimare cam in jur la ce ora se ajunge duminica in Bucuresti la intoarcere?Stiu ca e greu de  spus de acum ora , dar macar asa orientativ :)

Lavy:

--- Citat din: wonderland din Miercuri, 12 Octombrie 2016, 06:49 ---Si, uite asa, s-a rezolvat de la sine si problema celor care au nevoie sa se intoarca in Braila. :)

Lavy, in general pe lista de transport se trece locul de imbarcare doar daca participantul se urca de pe traseu,  nu de la puncul de plecare :)

Nu o lua ca pe o critica, ci ca pe o simpla indicatie de la un membru mai vechi. Oricum, esti o draguta  :kissing: Imi plac grija, constiinciozitatea de a-ti insusi spiritul SC si prezenta ta activa pe topicul excursiei. Clar, ai potential de membru Singles Camp.
 *|* :thumbup:

--- Terminare citat ---
Multumesc Wonderland pentru precizari !
O sa tin minte pe viitor :)

SEL:
Duminica seara se ajunge in Bucuresti pe la ora 20 aproximativ ( in acelasi loc de unde plecam )

Lavy:

--- Citat din: SEL din Miercuri, 12 Octombrie 2016, 14:40 ---Duminica seara se ajunge in Bucuresti pe la ora 20 aproximativ ( in acelasi loc de unde plecam )

--- Terminare citat ---
Multumesc Sel!  :)
E bine de stiu!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă