Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Descopera Dobrogea de Nord 14 - 16 octombrie 2016

<< < (9/23) > >>

admin:
Elisabeta, ora si locul de plecare sunt specificate in mesajul principal, cel dupa care ai facut rezervarea. Asa cum specificam in acelasi mesaj principal si pe site si pe forum, nu luam legatura telefonic, nu transmitem mesaje, Email-uri. Toate detaliile apar doar aici, pe forum, ca si aceasta legata de plecare.

Pe lista de transport Bucuresti nu apari pt ca nu te-ai inscris. Citeste te rog mult cum se procedeaza cu inscrierea la transport. Fiecare se inscrie pe forum , pe lista deschisa de Bon Voyage, aici.

wonderland:

--- Citat din: Elisabeta Niculescu din Duminică, 09 Octombrie 2016, 19:45 ---as vrea sa stiu de ce nu aparem pe lista de Bucuresti
Elisabeta si Carmen

--- Terminare citat ---

Pentru ca nu v-ati inscris pe lista de transport.  Lista nu o face cineva ci...se face prin auto-inscriere,  cum scrie in mai multe locuri si pe forum si pe acest topic.
Daca nu va descurcati, rugati pe cineva dintre noi. Inscrierea pe lista se face luand ultima lista cu copy-paste, fiecare se adauga cu grija sa nu stearga alti participanti, cu prenume si initiala numelui de familie. (in functie de situatie, daca nu se urca din Bucuresti ci de pe traseu, se adauga locul imbarcarii)
 :slap: :whistle:

:oops: scuze admin, dupa ce am postat am vazut ca le-ai explicat si tu. Initial am vazut doar prima parte. De fapt, initial am vazut putin...rosu dinainte ochilor. :faint: :faint: ;)

Lely:
Luati-ne incet, am zapacit-o fiind pe mobil si crezand ca vine prea tarziu numele meu pe lista. E prima experienta de gen, cred ca mai sunt si altii ca mine. Habar nu am avut cum se procedeaza, invat din mers.
Imi cer scuze pentru greseala, dar nu sunt familiarizata cu forumul!

admin:
E ok Lely, nimeni nu ti-a spus nimic, se intampla sa gresim mai ales la inceput... :) Raspunsul lui Wonderland si al meu a fost pt Elisabeta, care era nedumerita de ce nu primeste informatii si nu este pe lista de transport, nu a fost pt tine. Cea care a intervenit in urma postarii tale a fost Theo care a dat o mana de ajutor, asta pt ca lista sa fie clara si usor preluabila de urmatorii. Problema este ca datorita unei preluari neatente sau neverificate pot ramane oameni pe afara. Noi luam lista finala si stim in agentie de exemplu ca sunt 19, adica maxim cat incap si la imbarcare mai poate veni si al 20-lea care a fost uitat pe drum, nepreluat de cineva care l-a sarit, sa spunem ca nu a fost atent...Ce facem atunci?  ::) De asta e nevoie si cerem si celor noi atentie si intelegerea modului de inscriere la tranport, de informare de pe topic etc. Asta e sistemul nostru de lucru de 8 ani si lumea s-a obisnuit cu el, asa ca fiecare nou intrat daca vrea sa participe in grupurile noastre trebuie sa se adapteze la modul acesta de inscriere si informare. Altfel nu avem cum sa va ajutam, sa va informam, sa va indrumam...Sunteti mii de oameni, am avea nevoie de centralisti angajati... :)

admin:
Cand veti ajunge pe malul Dunarii eu am sa fiu departe, la vreo 5.000 de km....Nu o sa am posibilitatea sa va mai scriu, sa va urez, asa ca o fac acum, inainte de plecarea mea in Maroc.

In primul rand va urez sa fiti un grup de oameni faini, care comunica, care armonizeaza usor, care merg sa se relaxeze, sa se distreze, sa cunoasca oameni noi. Am inceput cu asta pt ca daca grupul e ok atunci nici vremea, nici mici lucruri care mai incomodeaza la un drum nu pot sa afecteze decat intr-o foarte mica masura reusita. Noi organizatorii si insotitorii suntem aceiasi si cu o reteta neschimbata si in conditii similare, percepem o atmosfera de grup,o impresia generala, diferita. 90% depinde de voi sa va faceti excursia placuta!

Va doresc sa aveti vreme buna, sau macar sa nu ploua, sa puteti vedea fara vreun factor de disconfort locurile in care va va conduce Sel...Mi-as dori mult sa stiu cand va intoarcerti ca este ceea ce v-ati asteptat si...mai mult, ca v-au placut locurile, ca le-ati gasit interesante...Ca a fost o atmosfera de adevarat grup Singles Camp, ca toata lumea a s-a relaxat si s-a bucurat de 3 zile de excursie reusita. Ca n-ati avut persoane care sa deranjeze grupul, vreo Delca si daca totusi ati avut ghinionul unui asemenea personaj genul "mie nu-mi place nimic, nici chiar de mine nu-mi place" sa fi stiut si reusit sa o (le) izolati. Astfel incat sa se limiteze disconfortul pe care il creaza de regula astfel de oameni. Actiunea aceasta, grupul in sine este autofiltrant, incercam si noi pe cat posibil sa vedem din scris, din discutii telefonice sa vedem daca profiilele sunt compatibile dar din pacate tot mai scapa cate 5 - 10/an.

Si cel mai importat ca v-ati intors cu prieteni noi, ca ramaneti cu amintiri placute despre cei cu care ati calatorit si despre locurile vazute.

In spiritul Singles Camp as vrea si v-as ruga ca la intoarcere sa impartasiti si cu ceilalti de aici impresii, sa postati fotografii...daca nu suneti inca un Singles Camp Member sa incepeti sa fiti... :)

Drum bun si sa ne auzim cu bine!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă