Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Descopera Dobrogea de Nord 14 - 16 octombrie 2016
admin:
Insotitor de grup va fi Adrian Vidan (Sel. telefon 0722 351 482). La ora de plecare nu se poate face ceva, programul este destul de strans, sunteti asteptati de ghid la Braila la ora 14.00...
Lavy:
Gigi,Multumesc pentru raspuns si pentru date de contact :).
Am pus intrebarea ca sa ma asigur ca ora e sigura si sa-mi planific timpul de ajuns in functie de ea, nu vroiam sa o schimb :)
Voi fi la 9.50 la McDonald Dristor.
O zi frumoasa!
Lavy:
--- Citat din: TudorStefan din Duminică, 09 Octombrie 2016, 13:20 ---@wonderland: multumesc de info; mi s-a confirmat intre timp de la agentie disponibilitatea locului, confirmarea platii a fost facuta + tooate cele..
@theo265: asta e lista oficiala(confirmata) de transport?
--- Terminare citat ---
@TudorStefan ...Da asta e lista oficiala (confirmata) de transport...:)
wonderland:
Completare pentru Tudor: Theo e un membru vechi care are grija sa nu va incurcati in lista. Daca presupun bine, cred ca va va ajuta si sa nu va rataciti prin Braila. Ea a vrut doar sa aveti o lista clara, dupa ce Lely a zapacit-o putin pentru ca a inserat-o cu citat. Lista se ia cu COPY/PASTE. Lista e deschisa de agentie in apropierea datei de plecare, fiecare participant la excursie (cu rezervarea facuta) se inscrie pe ea. Deci, responsabilitatea felului in care arata lista la final...va apartine :).
Ce e frumos la SC e ca fiecare membru, chiar si cei mai noi, participa la organizare. Iar pe masura ce se...invechesc dau si ei o mana de ajutor celor noi. Cei mai multi o fac spontan si ca o intoarcere a spiritului SC cu care au fost intampinati. :)
Iar din 2017, cu noile reguli, cred ca vor fi din ce in ce mai multi cei care sunt activi si in online si in offline. ;) http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,2342.0.html
Elisabeta Niculescu:
buna , desi am platit pentru dobrogea de nord , nu am primit niciun fel de informatii legate de data plecarii Am sunat la Sel si nu raspunde
as vrea sa stiu de ce nu aparem pe lista de Bucuresti
Elisabeta si Carmen
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă