Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Prieteni noi de sarbatori 9 - 11 decembrie 2016
coral:
Un feed back pentru excursia din acest week end. A fost excelent si doresc sa le adresez tuturor participantilor urmatorul mesaj: Ma bucur ca v-am cunoscut!
Dali:
A fost prima mea participare la o actiune SC ... si vorba celor de la Subcarpati - oamenii sunt inca frumosi :)
Multumiri gazdelor, entertainerilor si participantilor pentru un sfarsit de saptamana reusit!
admin:
Am trimis tutror celor care au participat la evenimentul din week-end un Email de pe adresa noastra de sibiel, prin wetransfer. Link-ul este valabil doar 7 zile, asa ca daca doriti sa aveti amintirile pregatite de mine pana atunci aveti ocazia sa descarcati. Cine nu a primit Email-ul sa-mi scrie pe office@singlescamp.ro si o sa-i retransmit. O saptamana faina tuturor!
Liliana Tudorache:
Primul sorici ... de la fundul porcului, asa deci, de aici supararea ca "m-a muscat de fund" , adica ti-a luat ce e mai dulce? Totul foarte frumos!
Julia:
A fost un week-end extrem de frumos si reusit! Multumesc organizatorilor pentru zilele excelente petrecute la Sibiel! Atmosfera a fost minunata, mancarea la fel, oamenii pusi pe distractie! Salutari tuturor! :flori:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă