Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Prieteni noi de sarbatori 9 - 11 decembrie 2016
Diana75:
Multumim gazdelor pentru un sfarsit de saptamana extraordinar.
Viky:
Superrrrrrrrrrrrrrrrrr petrecere! Multumim gazdelor, totul a fost minunat, ne-am simtit foarte bine. Dupa nici doua ore de la sosire aveai impresia ca ne cunoastem intre noi de foarte multa vreme si s-a incins un chef de pomina! :applause:
admin:
Am inceput sa transmit fotografii. Primii au fost cei care au scris ceva pe topic, asa ca le-am putut gasi adresele de Email...Maine continui cu transmiterea cand intru in posesia listei din agentie. O noapte faina si odihna placuta!
CrissCriss:
Nu am cuvinte sa exprim cat de minunat m-am simtit. Nota 10 organizatorilor si intregului personal de la Pensiunea Sibiel :love:care ne-a oferit trei zile de poveste. A fost o gasca suuuuupeeeer, toata lumea pusa pe distractie si voie buna :dance:. Mancare romaneasca traditionala de te lingeai pe degete :food:, un balmos dumnezeiesc, tuica si vin fiert si un tort delicios.Va doresc petrecere frumoasa celor care vor petrece Revelionul impreuna si noilor veniti le transmit ca se vor simti minunat in marea familie SC. :thumbup:
simo arad:
De fapt Sibielul da dependenta :). Cred ca toat? lumea se simte bine si abia a?teapt? urm?toarea petrecere. Am o problema doar cu mâncarea ca e prea buna. Da se rezolva si asta cu dans :dance: *|* si plimbare. Da, tura asta am inceput devreme cu dansul ca ne era dor si ca sa ne facem pofta de mâncare :)... dupa ce ne-ati asteptat cu paine de casa, carnati, carnita, untura cu ceapa, mur?turi si minunata zacusc? si asa mai departe... si oameni faini :).
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă