Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Prieteni noi de sarbatori 9 - 11 decembrie 2016
michaela.mami:
Dana caragea/ am facut rezervarea. Daca imi dai o adresa de e-mail ti-o trimit sa ti-o listezi, sa o ai la tine in caz ca ajungi mai repede.
coral:
Michaela.mami, si eu vin la sibiu de la baia mare cu o seara inainte. Ajung la 12 noaptea si ma cazez la o pensiune La Viorel aproape de gara si de centru. As vrea sa merg dimineata la targul de Craciun si apoi pe la ora 14 sa plec la sibiel. Am citit ca si tu si liliana doriti sa mergeti la targ si apoi la pensiunea sibiel. Ce spui sa ne intalnim toate la targ si apoi sa luam un taxi sa ne deplasam acolo?
coral:
Dana Caragea am citit ca si tu vii mai repede la sibiu. Ce zici sa ne intalnim toate la targ?
Dana Caragea:
--- Citat din: michaela.mami din Miercuri, 30 Noiembrie 2016, 23:28 ---Dana caragea/ am facut rezervarea. Daca imi dai o adresa de e-mail ti-o trimit sa ti-o listezi, sa o ai la tine in caz ca ajungi mai repede.
--- Terminare citat ---
Te contactez luni, multumesc!
Dana Caragea:
--- Citat din: coral din Vineri, 02 Decembrie 2016, 09:38 ---Dana Caragea am citit ca si tu vii mai repede la sibiu. Ce zici sa ne intalnim toate la targ?
--- Terminare citat ---
De acord, vorbim saptamana vitoare!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă