Autor Subiect: Herculane, Dunarea si Brancusi. 20 - 23 octombrie 2016  (Citit de 24916 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline SEL

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 73
Re: Herculane, Dunarea si Brancusi. 20 - 23 octombrie 2016
« Răspuns #45 : Marți, 18 Octombrie 2016, 12:41 »
Traseul autocarului este Bucuresti-Pitesti-Craiova-Turnu Severin-Gura Vaii ( unde este Muzeul Hidrocentralei Portile de Fier-sosire aprox 12.30 )-Baile Herculane-Hotel Afrodita Resort &Spa-adresa Str Complexelor nr 2-sosire aprox 14.00
Cu trenul din vestul tarii se poate ajunge la Baile Herculane sau Drobeta Turnu Severin....si trebuie sunat sa vedeti pe unde e grupul.Pentru ziua de duminica dimineata exista posibilitate de a merge la Timisoara sau Arad cu masina ( dar fara a mai merge cu grupul la TG Jiu si Horezu )
Pentru cei care vin cu trenul din zona Moldovei au posibilitatea sa fie luati de la Gara de Nord pana la Pacii de unde pleaca autocarul.
Nu uitati sa va luati haine pentru eventuale ploi si incaltaminte adecvata de mers pe munte.
De asemenea costumul de baie e necesar pentru cei care vor sa faca baie n apa termala.

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
« Răspuns #46 : Marți, 18 Octombrie 2016, 13:53 »
Iar daca nici cu domnul Dan nu se potriveste, am sa-mi scurtez excursia... am sa renunt la ziua de 23...si vine fiu-meu cu masina dupa mine la Herculane.

Asa, ar putea veni fiul tau sa te ia de la Horezu/Tg Jiu :)
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline michaela.mami

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 49
« Răspuns #47 : Marți, 18 Octombrie 2016, 22:48 »
Asa, ar putea veni fiul tau sa te ia de la Horezu/Tg Jiu :)

nu-i totuna sa conduca 8 ore (cat e pana la herculane si inapoi) sau 12 ( pana la horezu si inapoi)
:)

Offline michaela.mami

• Newbie
  • *
« Răspuns #48 : Marți, 18 Octombrie 2016, 22:50 »
Traseul autocarului este Bucuresti-Pitesti-Craiova-Turnu Severin-Gura Vaii ( unde este Muzeul Hidrocentralei Portile de Fier-sosire aprox 12.30 )-Baile Herculane-Hotel Afrodita Resort &Spa-adresa Str Complexelor nr 2-sosire aprox 14.00
Cu trenul din vestul tarii se poate ajunge la Baile Herculane sau Drobeta Turnu Severin....si trebuie sunat sa vedeti pe unde e grupul.Pentru ziua de duminica dimineata exista posibilitate de a merge la Timisoara sau Arad cu masina ( dar fara a mai merge cu grupul la TG Jiu si Horezu )
Pentru cei care vin cu trenul din zona Moldovei au posibilitatea sa fie luati de la Gara de Nord pana la Pacii de unde pleaca autocarul.
Nu uitati sa va luati haine pentru eventuale ploi si incaltaminte adecvata de mers pe munte.
De asemenea costumul de baie e necesar pentru cei care vor sa faca baie n apa termala.

Este cineva care merge duminica cu masina spre arad sau tm?

Offline Tinu

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 10
« Răspuns #49 : Miercuri, 19 Octombrie 2016, 16:53 »
Ť Reply #31 on: Today at 09:43 ť
1. Tania s urcare din Bucuresti, Pacii
2.Liliana Tudorache urcare din Bucuresti, Pacii
3.Monica T. urcare din Bucuresti, Pacii
4. Laura S. urcare din Bucuresti, Pacii
5. Simona V. urcare din Bucuresti, Pacii
5+1. (sau 7-1, oricum fara 6  >:D) Constantin P. Bucuresti, Pacii

Offline SEL

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 73
« Răspuns #50 : Joi, 20 Octombrie 2016, 00:57 »
Numar telefon sofer-Bogdan 0751753330....cine merge spre timisoara sau arad duminica dimineata are transport....

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
« Răspuns #51 : Joi, 20 Octombrie 2016, 07:41 »
Este cineva care merge duminica cu masina spre arad sau tm?
Din ambele raspunsuri ale lui SEL, cam asa se intelege. Cu renuntare la Tg. Jiu/Horezu.

5+1. (sau 7-1, oricum fara 6  >:D) Constantin P. Bucuresti, Pacii
Tinu - simtul umorului, chiar si cel generat de superstitii :),  e mai mult decat apreciat pe aici. Doar sa nu afecteze acuratetea informatiilor organizatorice :)  :magic:

Lista transport microbuz Bucuresti:
1. Tania s urcare din Bucuresti, Pacii
2.Liliana Tudorache urcare din Bucuresti, Pacii
3.Monica T. urcare din Bucuresti, Pacii
4. Laura S. urcare din Bucuresti, Pacii
5. Simona V. urcare din Bucuresti, Pacii
6. Constantin P. Bucuresti, Pacii

Dar nu mai conteaza, sunteti deja pe drum.  :giggle: :yeah: Hai, sa aveti vreme buna si sa va incalziti cu bucuria locurilor vizitate ai a oamenilor pe care o sa-i intalniti, cu  ras, dans si voie buna.  :thumbup:
Nu uitati sa ne povestiti cum a fost. In cuvinte si imagini :)
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
« Răspuns #52 : Marți, 25 Octombrie 2016, 08:45 »
Ne spune si noua cineva, ce a vazut, cum a fost?  :)

Offline Liliana Tudorache

• Full Member
  • Mesaje postate: 175
« Răspuns #53 : Marți, 25 Octombrie 2016, 13:26 »
Eu am postat , dar vad ca nu "a ajuns". Postare de verificare...

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #54 : Marți, 25 Octombrie 2016, 13:27 »
Trimite-mi te rog pe Email si inserez eu.

Offline Liliana Tudorache

• Full Member
  • Mesaje postate: 175
« Răspuns #55 : Marți, 25 Octombrie 2016, 13:41 »
Vad ca a mers...
Deci... a fost demential, grupul foarte OK, "ne-am sudat" de la inceput , din microbuz, adica nu am asteptat "bautura" de la masa comuna... Oameni veseli si glumeti, cu mult chef de relaxare, hotel cu piscina si SPA de care s-a beneficiat din plin in fiecare zi , dupa excursia la Crucea Alba, dupa Catedrala catolica si manastirea Ana din Orsova, croaziera pe Dunare cu acostarea la Pestera Veteranilor, unde lumina care patrunde pentru vreun sfert de ora la rasarit mi-a adus aminte de Irlanda ... cu ... cascada Bigar, unde am ajuns ca am schimbat programul de traseu montan, ca ploua... hei nu ne plangeti de mila, chiar a plouat si a fost nor toate zilele, dar nu ne-a incurcat deloc... am vazut si morile lui Eftimie Murgu de pe valea Rudariei, Drumul lui Brancusi, multumim Mihaela Sgandar din SC, care ne-a ajutat cu un ghid f. documentat, manastirea si pestera Polovraci,Horezu cu ceramica , drumul spre Bucuresti.  Concluzia este ca si membrii SC sunt din ce in ce mai simpatici, cred ca cei nesimpatici s-au pierdut pe drum... A fost o excursie frumoasa, obiective bine alese. Multumim!

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #56 : Marți, 25 Octombrie 2016, 16:47 »
Ma bucur mult sa stiu ca ati fost un grup fain, ca v-ati distrat, plimbat si relaxat...Ca ati vazut lucruri frumoase si interesante...Ca s-a socializat...
Toate pregatirile, tot efortul nostru sunt tintite pentru a va oferi voua, celor care participati, un cadru in care sa va puteti bucura de o atmosfera de bun simt, deschisa, calda si de armonie. Cum o numesc eu: "de vacanta cu prietenii".

Intr-un grup bun poti trece peste ploaie, peste vant, peste anumite lucruri care apar si pot afecta...Cand esti inconjurat de oameni compatibili, veseli, comunicativi orice rau este mai mic... :)

Liliana tu esti de ceva timp in Singles Camp si imi cunosti efortul de a filtra pe toti cei care vor sa ne paseasca pragul....Si stii cat de mult imi doresc sa nu va intalniti cu genul de indivizi care sunt nascuti nemultumiti...De soare, de stele, de verde, de cer, de mirosul de floare, de cei din jur. A stilului de om care vrea sa arate, sa demonstreze, caruia nu-i place nimic, care e prea destept, prea bun. Care nu stie a masura, nu stie ce inseamna a oferi, a respecta...

Mi-am asumat riscul (daca ati vedea ce "ravase" primesc in urma filtrarii, ati intelege de scriu "risc")) de a indeparta, de a tine cat mai departe pe cei care pot altera atmosfera de grup, dar uite ca rezultatele se vad, adica se simt...Am emotii inainte de orice excursie sa nu se rataceasca vreun "personaj" in mijlocul nostru si sa anuleze tot efortul....Imi fac intotdeauna griji...

Spre norocul nostru, tiparul comportamental  al "nemultumitului" este destul de usor de identificat. Are in arsenalul sau cateva elemente care-l remarca in timpul unei interactiuni, chiar daca este de scurta durata... Si tot spre norocul nostru de cele mai multe ori nici nu asteapta interactiunea, se prezinta singur in "highlight". Trebuie doar sa fi pe faza sa-i prinzi "spot-ul"...Si uite asa mai eviti o situatie neplacuta in offline....

Offline Tania S.

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 13
« Răspuns #57 : Marți, 25 Octombrie 2016, 17:37 »
Ma alatur si eu Lilianei,in care am gasit deopotriva implicare,spirit,veselie - adevarat partener de aventura - trasaturi ale intregului grup energic...care in ciuda vremii bosumflate si umede,s-a sudat intru bunadispozitie si prietenie.Nici nu au contat picaturilede ploaie,ci caldura si energia noastra,locurile prin care am pasit cu rasuflarea taiata,emotia descoperirii de culori noi,frunze vestede,pesteri si... lilieci adormiti.Ma bucur ca pentru a doua oara participanta la o actiune SC am simtit aceeasi relaxare,naturalete si bucurie pe care numai in preajma unor oameni deosebiti le poti trai la cote maxime!!!Multumesc pentru grija,organizare atenta,astept urmatoarele evenimente...sunt convinsa ca ne asteapta si alte surprize frumoase!

Offline michaela.mami

• Newbie
  • *
« Răspuns #58 : Marți, 25 Octombrie 2016, 19:45 »
cum sa spun altfel.... decat ardeleneste??? : o fo' tare fain!!!!
da, eu, fricoasa... mi-a placut ! mai merg! va tzuk pe toti :yeah: :yeah: :applause: :applause:

Offline Tinu

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 10
« Răspuns #59 : Miercuri, 26 Octombrie 2016, 00:41 »
Am vazut in 4 zile cat pentru doua saptamani. Nici macar vremea uracioasa nu a reusit sa ne stea in cale. Este extraordinar cum se poate ca, indiferent de conditii, S.C. sa reuseasca sa ofere variante alternative pentru a ne mentine in "priza". Logistica acestor excursii pe mine unul reuseste sa ma uimeasca.
O excursie minunata, cu bai calde in miez de toamna, cu lilieci lenesi si inofensivi, cu minuni la scara mare (Portile de Fier) si la scara mica (decoratiile de pe vasele de Horezu), cu minuni naturale care mai de care capabila sa-ti taie rasuflarea (cascada Bigar, pestera Polovraci, pestera Hotilor, etc), si, nu in ultimul rand, cu multi prieteni minunati.