Ma bucur mult sa stiu ca ati fost un grup fain, ca v-ati distrat, plimbat si relaxat...Ca ati vazut lucruri frumoase si interesante...Ca s-a socializat...
Toate pregatirile, tot efortul nostru sunt tintite pentru a va oferi voua, celor care participati, un cadru in care sa va puteti bucura de o atmosfera de bun simt, deschisa, calda si de armonie. Cum o numesc eu: "de vacanta cu prietenii".
Intr-un grup bun poti trece peste ploaie, peste vant, peste anumite lucruri care apar si pot afecta...Cand esti inconjurat de oameni compatibili, veseli, comunicativi orice rau este mai mic...

Liliana tu esti de ceva timp in Singles Camp si imi cunosti efortul de a filtra pe toti cei care vor sa ne paseasca pragul....Si stii cat de mult imi doresc sa nu va intalniti cu genul de indivizi care sunt nascuti nemultumiti...De soare, de stele, de verde, de cer, de mirosul de floare, de cei din jur. A stilului de om care vrea sa arate, sa demonstreze, caruia nu-i place nimic, care e prea destept, prea bun. Care nu stie a masura, nu stie ce inseamna a oferi, a respecta...
Mi-am asumat riscul (daca ati vedea ce "ravase" primesc in urma filtrarii, ati intelege de scriu "risc")) de a indeparta, de a tine cat mai departe pe cei care pot altera atmosfera de grup, dar uite ca rezultatele se vad, adica se simt...Am emotii inainte de orice excursie sa nu se rataceasca vreun "personaj" in mijlocul nostru si sa anuleze tot efortul....Imi fac intotdeauna griji...
Spre norocul nostru, tiparul comportamental al "nemultumitului" este destul de usor de identificat. Are in arsenalul sau cateva elemente care-l remarca in timpul unei interactiuni, chiar daca este de scurta durata... Si tot spre norocul nostru de cele mai multe ori nici nu asteapta interactiunea, se prezinta singur in "highlight". Trebuie doar sa fi pe faza sa-i prinzi "spot-ul"...Si uite asa mai eviti o situatie neplacuta in offline....