Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Drumetii in Piatra Craiului 25 - 28 august 2016
Sandral:
Buna ziua tuturor,
Voi participa si eu la excursie, ma inscriu pentru microbuzul din Bucuresti. Sa avem vreme faina!
Lista microbuz din Bucuresti
1.Raluca T
2.
3.
....
abilica:
Bun gasit tuturor!
De cand am primit pe mail ofertele de drumetii la BALEA si Piatra Craiului, am spus ca Dumnezeu mi a ascultat gandurile.
Excursia din Fagaras abia o astept, nu mai am rabdare
Insa, neprevazutul si a spus cuvantul si sunt nevoita sa intrerup concediul, deci nu mai pot merge in Piatra Craiului.Imi pare extrem de rau, imi facusem planuri, dar.....PiatraCraiului ramene la .ocul eisi cu siguranta voi ajunge cu alta ocazie
Acum, eu am platit deja avansul,in valoare de 200 ron.
Urmeaza inca o rata si ultima, de 300 ron.
Nu stiu exact cum se procedeaza, rog aici admin sa ma ajute, dar eu am aceasta propunere:
-stiu ca aceasta suma poate fi considerata pierduta, ca si dauna si imi asum aceasta
-daca doreste cineva sa mearga in locul meu, ofer cu drag locul/ rezervarea
-in cazul acesta - daca cineva doreste- ar trebui sa ia legatura cu mine pentru:1.sa anuntam modificarea agentiei de turism,ca sa poata primi pana pe data ce 5.08.2016 cei 300ron
2. sa pot recupera avansul de la inlocuitor(aici tin sa mentionez ca sunt o persoana extrem de intelegatoare si toleranta, gasim cu siguranta o cale potrivita, important este sa nu existe stres si cineva sa se bucure cu adevarat de excursie in locul meu)
Daca am scris ceva gresit sau ideea mea nu este in concordanta cu ceea ce trebuie facut in astfel de cazuri, imicer iertare,dar nu stiu exact cum se procedeaza, nu am mai trecut printr o situatie similara
Nu stiu daca este potrivit sa mi las datele de contact, am inteles ca nu
Rog frumos admin sa mi corecteze postarea
Multumesc mult!
Miss Lia:
Buna ziua! Ma intereseaza sa ma inscriu in aceasta drumetie, dar am cateva intrebari:
- termenul depunerii avansului e depasit; se mai poate depune?
- in situatia in care excursia se anuleaza din lipsa de inscieri (sau alte motive ce nu tin de noi), ce se intampla cu avansul si ratele depuse?
- pentru inscrierile cu plecare din Iasi, cine trebuie sa deschida lista?
Fiind noua in comunitate, sper ca nu supar cu intrebari care, poate au mai fost postate cu alte ocazii.
Multumesc! :)
Weekend placut!
admin:
Miss Lia, fara grija, excursia se tine, cu maximum de participanti....
Poti inca sa achiti, termenul era data la lansarea actiunii.
O sa veniti multi din zona Iasi, la intoarcerea din Muntii Fagaras acolo unde ghideaza grupul, Lidia va deschide lista de inscrieri.
abilica:
--- Citat din: Miss Lia din Sâmbătă, 06 August 2016, 18:15 ---Buna ziua! Ma intereseaza sa ma inscriu in aceasta drumetie, dar am cateva intrebari:
- termenul depunerii avansului e depasit; se mai poate depune?
- in situatia in care excursia se anuleaza din lipsa de inscieri (sau alte motive ce nu tin de noi), ce se intampla cu avansul si ratele depuse?
- pentru inscrierile cu plecare din Iasi, cine trebuie sa deschida lista?
Fiind noua in comunitate, sper ca nu supar cu intrebari care, poate au mai fost postate cu alte ocazii.
Multumesc! :)
Weekend placut!
Puteti sa ma contactati, imi platiti avansul dupa ce reveniti din excursie, platiti doar restul de 300 acum si eu va cedez rezervarea. Daca va este mai usor asa si daca este acceptata schimbarea..
--- Terminare citat ---
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă