Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Drumetii in Piatra Craiului 25 - 28 august 2016

<< < (3/16) > >>

Loredana_m:
Buna seara!
Tocmai m-am inscris in comunitate si vreau sa particip la aceasta drumetie. Avansul il platesc acum si rata doi ce deadline are? Sau trebuie deja platita suma integral?
Din Cluj sau imprejurimi mai vine cineva?

:dance:   :whistle:

Miss Lia:
Draga abilica, as dori sa te ajut sa iesi din acest impas; dar pentru asta trebuie sa gasesti o cale prin care sa transferi rezervarea . Asta presupune contactarea celor in drept s-o faca, si totodata schimbul datelor noastre personale.... E un pic cam alambicata procedura...

abilica:
Eu mi am asumat oricum pierderea, ma gandeam insa ca pot face un bine, in sensul in care platea cineva acum doar 300 ron.Eu as avea de primit  avansull cand se poate.O sa incerc sa sun maine la agentie sa vad ce se poate face si daca se poate.Si dau de veste

wonderland:

--- Citat din: Loredana_m din Luni, 08 August 2016, 21:10 ---Avansul il platesc acum si rata doi ce deadline are? Sau trebuie deja platita suma integral?
 :dance:   :whistle:

--- Terminare citat ---
Pe site scrie: Avans pana pe 3.08, restul pana pe 12.08. Cu siguranta ai primit si un email cu aceste data. Daca nu, verifica si in Junk/Spam.

--- Citat din: abilica din Luni, 08 August 2016, 22:23 ---Eu mi am asumat oricum pierderea, ma gandeam insa ca pot face un bine, in sensul in care platea cineva acum doar 300 ron.Eu as avea de primit  avansull cand se poate.O sa incerc sa sun maine la agentie sa vad ce se poate face si daca se poate.Si dau de veste

--- Terminare citat ---
Abilica - solutia obisnuita este sa gasesti un locuitor, cu un anunt pe forum. Sa anuntati agentia si sa rugati sa va puna in contact, daca nu doriti va lasati  nr de tel sau email aici. Inlocuitorul plateste restul de plata la agentie si avansul in contul tau. Cam asa. Succes. Vad ca Miss Lia s-a oferit deja. Procedura nu e neaparat complicata. Trebuie doar sa anuntati agentia, sa va obtineti datele de contact/cont si sa va puneti de acord.

Succes!

abilica:
multumesc mult

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă