Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Drumetii in Piatra Craiului 25 - 28 august 2016
lidia.Iasi:
Multumesc Krondia pentru ajutor :)
Incercam sa gasim cele mai bune solutii pentru transport. Situatia este urmatoarea:
- din Sudul tarii sunt 7 persoane inscrise la aceasta actiune (6 din Bucuresti si 1 din Calarasi) si nu se poate organiza transport cu microbuzul, dar avem o oferta din partea lui Florin care are o masina cu 7 locuri in care ar putea sa incapa toata lumea.
- din Moldova sunt 9 persoane (fara mine). Cu microbuz inchiriat ajungem la un cost de aprox 250 lei/pers. O varianta mai ieftina (aprox 100lei) ar fi sa mergem cu masina mea (6 +1) si inca o masina. Este cineva dispus sa mearga cu masina?
Loredana din Cluj, pe tine te putem lua din Brasov.
Tery, acum am vazut postarea ta. Daca nu mai ai loc in masina de Bucuresti, solutia ar fi sa vii la Brasov.
HelenS:
Buna ziua!
Eu sunt din Gura Humorului (Suceava). Sunt dispusa sa merg cu masina personala. Ajung in Iasi miercuri seara pe 24.08 sa putem pleca pe 25 devreme :). Daca sunt doritori sa mearga cu mine, am 4 locuri disponibile. Trebuie sa stiu doar unde va fi intalnirea dimineata si ora. Tinem legatura.
Tery:
Multumesc, Lidia, pentru mesaj. Daca nu mai sunt locuri in masina de Bucuresti si nu se iveste nicio schimbare de situatie pana in ziua plecarii, voi veni cu trenul la Brasov. Rugamintea mea este sa-mi comunici ora la care ar trebui sa ajung si locul de intalnire in Brasov.
O zi buna !
lidia.Iasi:
Multumesc HelenS!
Din Iasi se pleaca cu 2 masini (10 locuri, fara soferi). Intalnirea este la 07.30 in parcarea de la Billa, Zona Garii. La Bacau ajungem in jur de ora 09.45 ( loc de intalnire, parcul de langa Catedrala.)
Lista transport din Iasi pe traseul: Iasi - Bacau Pasul Oituz Tg Secuiesc Brasov Bran (5 6 ore)
1. Mimi A.
2. Lorena E. (imbarcare din Bacau)
3.
Din Bucuresti se poate pleca cu o masina cu 6+1 locuri. Intalnirea este la 09.00 la statia de benzina Agip Pacii (bd Iuliu Maniu)
Lista transport din Bucuresti pe traseul: Bucuresti - Ploiesti - Brasov - Bran
1. Raluca T
2. Adriana S
3. Tery M (imbarcare din Ploiesti)
4. Florin M
Cazarea este in Moeciu de Jos la Pensiunea Arinul http://www.turistinfo.ro/moeciu/cazare-moeciu/pensiunea_arinul-c18482.html
zambila:
Lista transport din Iasi pe traseul: Iasi - Bacau Pasul Oituz Tg Secuiesc Brasov Bran (5 6 ore)
1. Mimi A.
2. Lorena E. (imbarcare din Bacau)
3.Mona G.(tot din Bacau) :)
Din Bucuresti se poate pleca cu o masina cu 6+1 locuri. Intalnirea este la 09.00 la statia de benzina Agip Pacii (bd Iuliu Maniu)
Lista transport din Bucuresti pe traseul: Bucuresti - Ploiesti - Brasov - Bran
1. Raluca T
2. Adriana S
3. Tery M (imbarcare din Ploiesti)
4. Florin M
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă