Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Drumetii in Piatra Craiului 25 - 28 august 2016
Miss Lia:
Buna dimineta!
Iata, odata cu inscrierea pe lista traseului, consider ca am facut primul pas in drumetie. Astept nerabdatoare sa ne adunam cu totii.
O saptamana excelenta!
Lista transport din Bucurestipe traseul: Bucuresti - Ploiesti - Brasov - Bran
1. Raluca T
2.
....
Lista transport din Iasi:, pe traseul Iasi Bacau Pasul Oituz Tg Secuiesc Brasov Bran (5 6 ore)
1. Mimi A.
2.
.....
Konkinka:
Buna ziua,
Ma inscriu si eu pentru transport din Bucuresti:
Lista transport din Bucurestipe traseul: Bucuresti - Ploiesti - Brasov - Bran
1. Raluca T
2. Adriana S
....
Lista transport din Iasi:, pe traseul Iasi Bacau Pasul Oituz Tg Secuiesc Brasov Bran (5 6 ore)
1. Mimi A.
2.
.....
Lory:
Buna seara,
Ma inscriu si eu pentru transport pe traseul Iasi - Bran
1. Mimi A.
2. Lorena E. (imbarcare din Bacau)
.....
krondia:
Pentru a usura munca Lidiei, este mai bine sa copiati ambele liste de transport - Bucuresti si Iasi - chiar daca va treceti numai pe una
Lista transport din Bucuresti pe traseul: Bucuresti - Ploiesti - Brasov - Bran
1. Raluca T
2. Adriana S
3.
Lista transport din Iasi pe traseul: Iasi - Bacau Pasul Oituz Tg Secuiesc Brasov Bran (5 6 ore)
1. Mimi A.
3.
Tery:
Buna seara ! M-am inscris si eu in aceasta excursie si doresc sa-mi adaug numele la lista de transport din Bucuresti, chiar daca eu voi urca din Ploiesti.
Sunt nou-inscrisa in aceasta comunitate, dar sunt convinsa ca va fi o experienta placuta.
Lista transport din Bucuresti pe traseul: Bucuresti - Ploiesti - Brasov - Bran
1. Raluca T
2. Adriana S
3. Tery M (imbarcare din Ploiesti)
Lista transport din Iasi pe traseul: Iasi - Bacau Pasul Oituz Tg Secuiesc Brasov Bran (5 6 ore)
1. Mimi A.
3.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă